ΠΑΤΡΑ: Το μέντιουμ «τζογάρει» και φεσώνει! Παίζει τα ρέστα της καθημερινά αλλά δεν πληρώνει τα ταξί | dete

ΠΑΤΡΑ: Το μέντιουμ «τζογάρει» και φεσώνει! Παίζει τα ρέστα της καθημερινά αλλά δεν πληρώνει τα ταξί

Είναι γνωστή ή θεωρείται πως είναι γνωστή για τις …μαντικές της και όχι μόνο ικανότητες. Εδώ και δεκαετίες σε ένα μικρότερο κύκλο είναι γνωστή και για τη μανία της με τα τυχερά παιχνίδια, στα οποία έχει πάρει «μεταπτυχιακό» και παρά την προχωρημένη ηλικία συνεχίζει να …ταΐζει την πράσινη τσόχα ανελλιπώς.
Τον τελευταίο καιρό όμως , αν κρίνει κανείς από το αποτέλεσμα και τα γεγονότα , η τύχη δεν είναι με το μέρος της. Μάλιστα όσο η τύχη δεν είναι με το μέρος της, τόσο πεισμώνει και πληθαίνει τις εμφανίσεις της στο ναό του τζόγου στην περιοχή.
Οι επιδώσεις της – σε όσα παιχνίδια και αν δοκίμασε για να ρεφάρει – πάνε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να μένει καθημερινά ταπί.
Τη χασούρα της όμως την πληρώνουν άλλοι, αλλά πρώτοι απ’ όλους την πληρώνουν οι ταξιτζήδες που καλούνται να την παραλάβουν νυχτερινές προς πρωινές ώρες , μόνο που το έχει κάνει σύστημα και αφήνει φέσι, καθώς της τα έχει πάρει όλα ο τζόγος.
Το πιο ωραίο όμως βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο επιλέγει να αποφύγει την πληρωμή της κούρσας, καθώς πριν φτάσει στον προορισμό της, αρχίζει να βρίζει τον οδηγό, προκαλώντας έτσι ένταση, καθώς πιστεύει πως με αυτό τον τρόπο θα γλυτώσει το κόμιστρο.
Τελευταία την έχουν πάρει χαμπάρι – η φήμη της προηγείται του ονόματος της – με αποτέλεσμα σχεδόν κανένας οδηγός όταν ακούει ποια είναι η πελάτης που θα παραλάβουν να μην απαντά για να πάρει την κούρσα .Στις πιάτσες της Πάτρας , όταν η κουβέντα το φέρνει στο μέντιουμ η μόνιμη επωδός είναι «καλύτερα αναδουλειά παρά φέσωμα…»