Θλίψη σε τραπεζικό κλάδο και “Ελ.Βενιζέλος” για τον θάνατο του Γιώργου Αρώνη

11.09.2021 / 12:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
aronis

Απεβίωσε την Παρασκευή στο νοσοκομείο Υγεία όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες ο τραπεζίτης και νυν Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», Γιώργος Αρώνης.
Ο Γιώργος Αρώνης γεννήθηκε στην Καλλιθέα. Ήταν αυτοδημιούργητος και διακρίνονταν για τον ισχυρό χαρακτήρα του αλλά ταυτόχρονα η συμπεριφορά του ήταν ήπιων και χαμηλών τόνων ενώ ξεχώριζε για την εργατικότητα και την προσήνεια με την οποία αντιμετώπιζε τους ανθρώπους που εργάζονταν μαζί του.
Ο Γιώργος Αρώνης άφησε το δικό του στίγμα στον τραπεζικό κλάδο όπου εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια υπηρετώντας σε κορυφαίες θέσεις ευθύνης του ανώτατου managment ελληνικών και ξένων τραπεζών.
Ξεκίνησε την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα εργαζόμενος στην Αθήνα για λογαριασμό της Ολλανδικής τράπεζας ABN Ambro Bank.
Εξελίχθηκε γρήγορα στην ιεραρχία δημιουργώντας ισχυρές εμπορικές σχέσεις της τράπεζας στον τομέα των Λιανικών Πωλήσεων. Το πλούσιο έργο του αναγνωρίστηκε γρήγορα και δεν άργησε να αναλάβει τη Διεύθυνση του τομέα της Καταναλωτικής Πίστης της τράπεζας, φτάνοντας μέχρι τη θέση του Γενικού Διευθυντή καταναλωτικής πίστης, της ABN. Το 1999, έκανε το άλμα και πέρασε στο δυναμικό των ελληνικών τραπεζών καθώς εντάχθηκε στο managment της Εθνικής Τράπεζας. Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες και τα προσόντα του τον οδήγησαν το 2002 στη θέση του Γενικού Διευθυντή της λιανικής τραπεζικής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα