Θλίψη στην πολιτική κηδεία του Στάθη Χρυσικόπουλου – Συγκλόνισε ο Τηλέμαχος Χυτήρης με τον επικήδειο λόγο του  

14.02.2023 / 15:58
331134205_552245573343142_5151971409085607572_n

Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου εκατοντάδες πατρινοί στον αρχιτέκτονα και εικαστικό Στάθη Χρυσικόπουλο. Η πολιτική κηδεία του, έγινε στο Α΄ Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας και το φέρετρό του ήταν καλυμμένο με το λάβαρο του Πατρινού Καρναβαλιού, καθώς είχε διατελέσει και καλλιτεχνικός διευθυντής του Πατρινού Καρναβαλιού, με το οποίο είχε συνδέσει το όνομά του.

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ποιητής, πολιτικός, πρώην Υπουργός, με τον οποίο ο εκλιπών συνδεόταν από το 1966 στη Φλωρεντία.

«Ζήσαμε μαζί τη νιότη μας, τους έρωτές μας, τα καλύτερά μας χρόνια…. Ο Στάθης ήξερε καλά ότι η ζωή είναι να είσαι ευχαριστημένος με ορισμένα απλά πράγματα. Και αυτό έκανε. Τα μεγαλεπίβολα τον άφηναν αδιάφορο. Ο Στάθης δεν μεγάλωσε ποτέ. Έκρυβε μέσα του έναν έφηβο, ένα ανήσυχο έφηβο. με όρεξη για δημιουργία, με ιδέες για το καινούργιο, το πρωτοποριακό», είπε μεταξύ άλλων ο Τηλέμαχος Χυτήρης στον συγκινητικό επικήδειο λόγο του.

Στην πολιτική κηδεία μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας.

Θλίψη στην πολιτική κηδεία του Στάθη Χρυσικόπουλου – Συγκλόνισε ο Τηλέμαχος Χυτήρης με τον επικήδειο λόγο του   4
Θλίψη στην πολιτική κηδεία του Στάθη Χρυσικόπουλου – Συγκλόνισε ο Τηλέμαχος Χυτήρης με τον επικήδειο λόγο του   5
Θλίψη στην πολιτική κηδεία του Στάθη Χρυσικόπουλου – Συγκλόνισε ο Τηλέμαχος Χυτήρης με τον επικήδειο λόγο του   6

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα