Θετικός ο απόηχος των πρώτων ημερών για την εστίαση στην Πάτρα – Ο κόσμος ανταποκρίνεται

06.05.2021 / 20:47
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 11

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη λειτουργία της εστίασης σε αυτές τις πρώτες μέρες, με τον κόσμο στην Πάτρα να έχει γεμίζει τα τραπεζάκια στους πεζόδρομους και στα πλατείες.

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες ο κόσμος είναι αρκετός από το πρωί έως το βράδυ στα μαγαζιά και αυτό δείχνει την δίψα που είχε για να μπορέσει να βγει έξω, να έρθει σε επαφή με τους γύρω του και να ξεφύγει από αυτό το καθεστώς που του έχουν επιβάλει λόγω της πανδημίας τους τελευταίους μήνες.

Σε ότι αφορά τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού ο κόσμος της εστίασης, τα μαγαζιά και οι εργαζόμενοι τους έχουν δείξει μέχρι ώρας μια συμμόρφωση μαζί τους σε μεγάλο βαθμό.

Το ίδιο όμως έχουν δείξει και οι θαμώνες των μαγαζιών που φαίνεται να είναι πιο ώριμοι ως προς το ζήτημα σε σύγκριση με τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Τέλος, θετικό είναι ότι σε μεγάλο βαθμό το άνοιγμα της εστίασης έσπασε τον κόσμο στα υπαίθρια στέκια της νεολαίας και τις συγκεντρώσεις, χωρίς μέτρα, μάσκες και αποστάσεις, τουλάχιστον τις ώρες που αυτά είναι ανοικτά.

Στα αρνητικά ωστόσο κατατάσσονται η απαγόρευση της μουσικής και το περιορισμένο ωράριο, δύο κανονισμοί που σύμφωνα με τους επαγγελματίες, θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα