Θεσσαλονίκη: Missing Alert για εξαφάνιση 46χρονου

21.06.2023 / 9:02
missing-alert-thessaloniki

Missing Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση 46χρονου από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο 46χρονος που εξαφανίστηκε ονομάτζεται Ζινάρ Τεμέλ και είναι τουρκικής καταγωγής.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του χθες, Τρίτη, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΛ (ΕΠ.) ΖΙΝΑΡ (ΟΝ.), 46 EΤΩΝ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για το Missing Alert ο Τεμέλ Ζινάρ ξεκίνησε να ταξιδεύει από την Τουρκία, από όπου και κατάγεται. Στις 20 Μαρτίου επικοινώνησε τελευταία φορά με την οικογένειά του, αναφέροντας πως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σκοπεύει να ταξιδέψει με προορισμό την Σερβία. Έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν για εκείνον.

Ο 46χρονος Τούρκος έχει ύψος 1,70 μ., είναι περίπου 70 κιλά, δεν έχει μαλλιά και έχει καστανά μάτια αλλά είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα