Θεσσαλονίκη: Χαμός για συμμετοχή ως κομπάρσοι στη νέα ταινία του Μπαντέρας – Πόσο είναι το μεροκάματο

20.06.2021 / 14:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
banderas-jpg

Αυξημένο ενδιαφέρον για τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη. Ήδη μετά την γνωστοποίηση της είδησης, εκατοντάδες είναι τα email που έχουν πάει στο [email protected] , προκειμένου να λάβουν μέρος, ως κομπάρσοι.
Άλλωστε δεν θα το κάνουν τσάμπα… Όπως έχει γνωστοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, το μεροκάματο είναι 35 ευρώ, θα παρέχεται ασφαλιστική κάλυψη, ενώ η παραγωγή θα αναλάβει και το φαγητό όσων επιλεχθούν.
Θυμίζουμε οτι η παραγωγή της ταινίας «Baraccuda» θα χρειαστεί συνολικά 1.000 άτομα, κάτι που σημαίνει οτι οι θέσεις είναι αρκετές και όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα.
«Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα γυρίσματα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής, είναι όμως και μια απαιτητική διαδικασία. Κάθε συμμετοχή αφορά 12 ώρες γυρισμάτων και όλη η διαδικασία είναι μεν αυστηρή, αφού οι Αμερικανοί ακολουθούν ως “Ευαγγέλιο” τη ροή της ταινίας, τα λεγόμενα storyboards, αλλά δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει όσο καλή και αν είναι η προετοιμασία», Δημήτρης Καμπάς, διευθυντής παραγωγής της ταινίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα