Θέρμο – Απίστευτο: Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και ο γιατρός πήγε με το Ι.Χ. του για να σώσει τον άτυχο 48χρονο

17.01.2022 / 11:00
220116210427_PODHLATO-TROXAIO-1200

Σύμφωνα με πληροφορίες του εδώ και περίπου ένα χρόνο, μετά τη συνταξιοδότηση του μοναδικού μόνιμου οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, δεν έχει προσληφθεί άλλος. Οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας καλύπτονται από δύο συμβασιούχους, οι οποίοι από μόνοι τους δεν επαρκούν ώστε να υπάρχει επαρκής κάλυψη καθημερινά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με σύμβαση είχε προσληφθεί και μία τρίτη οδηγός, η οποία όμως μετατέθηκε στην Πάτρα.

Όπως υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει καθώς για να φτάσει ασθενοφόρο από το Αγρίνιο στην περιοχή του Θέρμου, χρειάζονται περίπου 25 – 30 λεπτά. Πρόκειται για πολύτιμο χρόνο που μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου σε κάποιες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιατρός που εφημέρευε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου την ώρα του δυστυχήματος, όταν πληροφορήθηκε για το περιστατικό και για το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάλυψη με ασθενοφόρο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πήρε το αυτοκίνητό του και μετέβη ο ίδιος στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες στον 48χρονο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα