Παρασκευή, 21.01.2022, 6:40 μμ

Θερμή ανταπόκριση των κατοίκων Γαστούνης στην ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από το Άλμα Ζωής”

08.12.2021 / 9:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
263389140_1113447172525154_4678383722776301280_n

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση από το “Άλμα Ζωής” στην Γαστούνη όπου την παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες.

Η ανακοίνωση του “Άλματος Ζωής” αναφέρει:

“Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και καίρια ερωτήματα από τους παρευρισκόμενους, ολοκληρώθηκε, τη Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, ως δράση του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας: Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund*. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Κέντρου Υγείας Γαστούνης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ, έλαβε χώρα σε φυσικό χώρο, στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Αγγελική Στεφανάκη, Πρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και εκπαιδευμένη εθελόντρια. Χαιρετισμό απηύθυναν η Επισκέπτρια Υγείας του Κέντρου Υγείας Γαστούνης κ. Μαντή Φανή και η  μαία κ. Γκάμαρη Σοφία.

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μαντή Φανή και όλο το προσωπικό του  για την άψογη συνεργασία και  την υποστήριξη για την υλοποίηση της ενημερωτικής μας εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα συνεχίσει να υλοποιείται στη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το επόμενο διάστημα .

Το έργο «Σύμμαχοι Φροντίδας» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Σύλλογο γυναικών με καρκίνο μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας. Το πρόγραμμαActive citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως ΕΕΑ Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Περισσότερες πληροφορίες: www.activecitizensfund.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα