“Θερίζει” ο κορωνοϊός σε Πάτρα – 1.879 κρούσματα στην Αχαϊα από τις αρχές του μήνα

24.02.2021 / 19:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 4

Δεν λένε να πέσουν τα κρούσματα στην Πάτρα και στην Αχαϊά με το επιδημιολογικό φορτίο να είναι αυξημένο και παρά το αυστηρό lockdown στο οποίο έχουμε μπει εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες, η διασπορά να παραμένει μεγάλη.

Ειδικότερα , στην Πάτρα υπάρχουν αρκετές εστίες, με το μεγαλύτερο ποσοστό των κρουσμάτων από την περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας να προέρχεται από την αχαϊκή πρωτεύουσα, με την διασπορά να είναι μεγάλη εντός των οικογενειών και την πόλη να έχει αρκετά ενεργά κρούσματα τόσο σε κλειστές δομές, όσο και στην ανοικτή κοινότητα.  

Τα κρούσματα στην Αχαΐα από τις αρχές του μήνα μέχρι σήμερα έχουν φτάσει στο σύνολο τους τα 1879, ενώ δεν φαίνεται να δικαιώνονται οι προβλέψεις όσων μιλούσαν για σταθερότητα και σταδιακή ύφεση του ιού μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε λόγω των αυστηρών μέτρων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα τόνισε και ο καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης αναμένεται το διήμερο 27 με 28 Φεβρουαρίου η κορύφωση της έξαρσης του ιού που χαρακτηρίζει τις τελευταίες μέρες την υγειονομική κατάσταση του νομού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα