Θεοδωρικάκος σε ΣΥΡΙΖΑ: ««Πιστεύω η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει αξιόπιστες προτάσεις»

23.11.2021 / 16:16
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
theodorikakos.jpg

Ηχηρό και με τριπλή σημασία ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος τόσο από το βήμα της Βουλής όσο και νωρίτερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αρχικά, ο κ. Θεοδωρικάκος έστειλε αυστηρό μήνυμα στην αξιωματική αντιπολίτευσης καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αφήσει την Αστυνομία έξω από τα μικροκομματικά παχνίδια. «Πιστεύω ότι η αξιωματική αντιπολίτευση, βρίσκεται μπροστά σε ένα τραγικό κενό στρατηγικής, δεν έχει αξιόπιστες προτάσεις και δεν συνιστά μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση, κινδυνολογεί, φοβίζει τον κόσμο, ακολουθεί αντιφατικές πολιτικές και πάρα πολύ εύκολα επιτίθεται και βάλλει ενάντια στην ελληνική αστυνομία και στον Έλληνα αστυνομικό, με τον οποίο φαίνεται ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση, παρά μόνο μια σχέση κομματικής εκμετάλλευσης. Δεν πιστεύω, ότι το θέμα προσφέρεται για τέτοιου είδους μικροκομματικές συμπεριφορές και τους καλώ ν’ αφήσουν την Ελληνική Αστυνομία έξω από τέτοιου είδους άγονες τοποθετήσεις και αντιπαραθέσεις» σημείωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Θεοδωρικάκος: Στο 20% το ποσοστό των αστυνομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει
Ξεκαθάρισε επίσης, ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 80% του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει. Επιμέρους, ανέφερε πως τις τελευταίες 75 ημέρες έχει εμβολιαστεί ένα 9% τονίζοντας ότι η μέθοδος της πειθούς έχει αποδώσει καρπούς στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα ακόμη στοιχείο που δημοσιοποίησε ο κ. Θεοδωρικάκος είναι ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί που συμμετέχουν στη διαδικασία των ελέγχων τήρησης των μέτρων κατά του Covid- 19 είναι εμβολιασμένοι, όλοι φορούν μάσκα και υποβάλλονται τακτικά σε rapid- test σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα