Θεοχαροπούλος: Μου διαμηνύθηκε πως με απέλυσαν λόγω όσων είπα για το δημοψήφισμα

21.06.2024 / 8:52
theoxaropoulos-kasselakis.jpg

Για τους λόγους που απολύθηκε από συνεργατής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο πρώην βουλευτής Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αδειάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή του One «Εδώ», όπου κλήθηκε να σχολιάσει την λύση της συνεργασίας του σε επαγγελματικό επίπεδο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει υπάρξει μία κεντρική επιλογή. Τρία κεντρικά στελέχη του κόμματος, επειδή λέγαμε κάτι που δεν αρέσει στην ηγεσία του κόμματος, παράδειγμα εγώ μίλησα για δημοψήφισμα στη βάση για το αν θα γίνει ένας μεγάλος φορέας της Κεντροαριστεράς. Δυστυχώς υπάρχουν διαδικασίες ξαφνικών αποπομπών.

Θεοχαρόπουλος: Μου διαμηνύθηκε από την αρμόδια της ΚΟ ότι ο λόγος αποπομπής ήταν όσα είπα
« Μάλιστα, μου διαμηνύθηκε από την αρμόδια στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, ότι ο λόγος ήταν ακριβώς αυτός, ότι την προηγούμενη εβδομάδα πολιτικά είχαμε μιλήσει δημόσια και αιφνιδιάσαμε…» πρόσθεσε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Τι είχε υποστηρίξει ο Στ. Κασσελάκης για την απόλυση Θεοχαρόπουλου λίγες ημέρες πριν
«Τον Θεοχαρόπουλο τον διώξατε από την ομάδα που έχετε στη Βουλή επειδή πρότεινε δημοψήφισμα;» είχε ρωτήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Στέφανο Κασσελάκη σε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Όχι, καμία σχέση. Δεν ισχύει καθόλου αυτό. Περνάμε μία περίοδο που πρέπει να υπάρχουν προσαρμογές γενικά στο κόμμα μας, και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, και στους επιστημονικούς συμβούλους που έχει, για να μπορέσει να παράγει κοινοβουλευτικό έργο» είχε απαντήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην αποπομπή Θεοχαρόπουλου από συνεργάτης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα