Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας:«Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών ή καθεστώς Μητσοτάκη για λίγους;»

03.05.2023 / 15:30
1

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε το δίλημμα των εκλογών μιλώντας στην ΕΡΤnews.Το δίλημμα των επικείμενων εκλογών έθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Εκλογές 2023», στην ΕΡΤnews, και στους δημοσιογράφους Χρήστο Παγώνη και Θάνο Σιαφάκα.  

«Ζούμε σε καθεστώς Μητσοτάκη. Το δίλημμα στις εκλογές είναι: Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών ή καθεστώς Μητσοτάκη για λίγους;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας. 

Παράλληλα, εστιάζοντας στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι:  *Κατάργησε την 13η σύνταξη που θέσπισε ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Εξαπάτησε τους συνταξιούχους, που έχασαν 7 δισ. ευρώ σε 4 χρόνια.

*Κατά 40 δισ. ευρώ αυξήθηκε το δημόσιο χρέος.

*778.000 εργαζόμενοι αμείβονται με 398 ευρώ.

*Σε 111 δισ. ευρώ ανέρχονται τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. 

*4.200.000 πολίτες έχουν μη εξυπηρετούμενες οφειλές σε τράπεζες, funds, εφορία και ΕΦΚΑ.

*1 εκατ. τραπεζικοί λογαριασμοί είναι κατασχεμένοι.

Επιπλέον, υπογραμμίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία ευθύνεται για το υπέρογκο δημόσιο χρέος, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας υπενθύμισε ότι αυτή παρέλαβε από την κυβέρνησηΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ 37 δισ. ευρώ στα κρατικά ταμεία.

Τέλος, προέτρεψε τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Καλούμε τους νέους να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές, να εκπροσωπηθούν στη

Βουλή και να αλλάξουμε ότι δεν τους αρέσει».   

Το σχετικό link:

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα