Θάνος Πλεύρης για γήπεδα: «Αν τηρηθούν τα μέτρα μετά από 15 μέρες θα υπάρξει άρση»

28.12.2021 / 20:57
fa 11

Ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, τοποθετήθηκε για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορονοϊού, ενώ αναφέρθηκε και στα γήπεδα.

Τη Δευτέρα (27/12) ανακοινώθηκε πλαφόν 10% στα γήπεδα και μέγιστο όριο 1.000 φιλάθλων σε κάθε αγώνα, με τον Θάνο Πλεύρη να τονίζει ότι τόσο τους φιλάθλους όσο και τις ομάδες που αντέδρασαν και να σημειώνει ότι αν τηρηθούν κάποια πράγματα θα πάμε σε κανονική λειτουργία των γηπέδων ακόμη και σε 15 ημέρες.

«Αντιλαμβάνομαι ως φίλαθλος τις αντιδράσεις. Καταλαβαίνω και τις ομάδες. Αν τηρηθούν κάποια πράγματα θα πάμε σε κανονική λειτουργία. Στα γήπεδα και κυρίως σε κάποιες ΠΑΕ οι φίλαθλοι έβγαζαν τη μάσκα, κι αυτό φαίνεται κι από τις κάμερες.

Είχαμε και περίπτωση συλλήψεων σε γήπεδο. Σε περίπτωση που δούμε να εφαρμόζεται το μέτρο και δούμε τήρηση είμαστε έτοιμοι και το έχουμε συζητήσει να δώσουμε δεύτερη ευκαιρία σε γήπεδα με κόσμο. Υπήρξαν φίλαθλοι που πήγαν να εμβολιαστούν προκειμένου να πάρουν διαρκείας και να μπαίνουν στα γήπεδα. Αν τηρηθούν τα μέτρα μετά από 15 μέρες θα υπάρξει άρση», σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα