Παρασκευή, 3.02.2023, 10:24 μμ

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η συγκινητική εξομολόγηση της δασκάλας της Τζωρτζίνας (βίντεο)

20.02.2022 / 12:23
ka 20

Στην Πάτρα και την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών που έφυγαν μέσα σε 3 χρόνια, η δασκάλα της Τζωρτζίνας, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την 9χρονη και τα αδέρφια της.

Η δασκάλα της Τζωρτζίνας,αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της 9χρονης, εξαίροντας την σχέση της 9χρονης με την αδερφή της, Μαλένα.

«Ήμουν η δασκάλα της Τζωρτζίνας, στο νηπιαγωγείο το 2019 όταν έφυγε το πρώτο τους παιδάκι, η Μαλένα. Είχαν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους, ήταν πολύ αγαπημένες και η Τζωρτζίνα μιλούσε πάρα πολύ για την αδερφή της, ήταν πολύ δεμένες», ανέφερε αρχικά.

«Ήταν ένα υγιέστατο παιδάκι η Τζωρτζίνα χαρούμενο, ζωηρό και συμμετείχε στα πάντα,  ήταν πανέξυπνο παιδί. Όταν έφυγε η Μαλένα, κράτησαν το παιδί δύο μέρες και μετά συμφώνησα ότι έπρεπε να γυρίσει στο περιβάλλον του σχολείου.

 Ήταν κάπως στεναχωρημένο τον πρώτο καιρό, ήθελε να είναι κοντά μου, της κρατούσα το χέρι και μου έλεγε ότι η Μαλένα είναι ένα αγγελάκι στον ουρανό και μας βλέπει από εκεί ψηλά», πρόσθεσε.

«Έπαθα σοκ όταν έμαθα ότι το παιδάκι έχει πρόβλημα δεν φαινόταν να έχει κάποιο πρόβλημα. Ήταν ένα παιδάκι μέσα στη ζωντάνια, ήταν δεμένη και με τους δύο γονείς της», δήλωσε η δασκάλα της άτυχης 9χρονης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα