Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Επίθεση σε δημοσιογράφο από τον θείο της Ρούλας Πισπιρίγκου

23.06.2022 / 16:36
Arrival at the Korydallos prison of the accused for the murder of her 9-year-old daughter, Roula Pispirigou, Athens, Greece on April 5, 2022. / ΆΦιξη στις φυλακές Κορυδαλλού της κατηγορούμενης για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Ρούλα Πισπιρίγκου, Αθήνα, 5 Απριλίου 2022.

Στην οριστική υπογραφή των συμβολαίων πώλησης του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα που θα χρειαστούν για την υπεράσπιση της προφυλακισμένης ως παιδοκτόνου, προχώρησε το πρωί η μητέρα της, Ελένη Λεγάτου.

Κατά την άφιξη της στο γραφείο του συμβολαιογράφου, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο στις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΑΝΤ1.

Ο αγοραστής του σπιτιού, ο οποίος έχει ήδη μπει στο οίκημα από καιρό και κάνει διάφορες εργασίες ανακαίνισης του αποκάλυψε στον δημοσιογράφο πως ανακάλυψε σε ένα σημείο του σπιτιού ένα σημειωματάριο της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο έχει γραφεί από την ίδια όχι σε παιδική – εφηβική ηλικία, αλλά πολύ πιο πρόσφατα, όπως υποστήριξε ο αγοραστής.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως και το γεγονός πως μαθεύτηκε το γεγονός της υπογραφής των συμβολαίων, με αποτέλεσμα τηλεοπτικά συνεργεία να βρίσκονται έξω από το γραφείο του συμβολαιογράφου, φαίνεται πως εξόργισαν το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Έτσι, κατά την έξοδο της από το γραφείο του συμβολαιογράφου, μετά την υπογραφή των συμβολαίων, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έδωσε την παραμικρή απάντηση στα ερωτήματα του δημοσιογράφου, ενώ δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον θείο της Πισπιρίγκου, ο οποίος τον έσπρωξε και όπως μετέφερε «στον αέρα» ο δημοσιογράφος, τον απείλησε.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα