Θανατηφόρο Χαλάνδρι: Ελεύθερος ο 19χρονος οδηγός του 2ου οχήματος –  «Δεν κάναμε κόντρες»

01.07.2022 / 18:46
xalandri

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο νεαρός άνδρας ο οποίος συνελήφθη προ μερικών ημερών στο Χαλάνδρι μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολάου, με θύμα έναν 18χρονο.

Σε βάρος του νεαρού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου και έφτασε στον ανακριτή, στις 13.45 το μεσημέρι.

Στον κατηγορούμενο μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε πως έκαναν «κόντρες» και υποστήριξε πως εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το τροχαίο.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Παναγιώτης Μαδιάς, που διορίστηκε ως πραγματογνώμονας για το θανατηφόρο τροχαίο:

«Σήμερα ήρθαμε με εντολή του κυρίου ανακριτή. Μου έθεσε υπόψη μου όλη τη δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο του νεαρού παιδιού που έγινε πριν 2 ημέρες στο Χαλάνδρι. Ο ανακριτής μου ανέθεσε ως πραγματογνώμονα την υπόθεση της διερεύνησης του θανατηφόρου τροχαίου του 18χρονου. Ετέθη υπόψη μου η δικογραφία συν το βιντεοληπτικό υλικό για να αποφανθούμε για τα αίτια του ατυχήματος. Αν πράγματι γίνονταν κόντρες και το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν τα δύο αυτοκίνητα στην εκδοχή της κόντρας, ήρθαν σε μικρή ή μεγάλης έκτασης επαφής μεταξύ τους».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα