Θανάσης Παιδής προς υποψήφιους Πανελλαδικών: Κάθε επιτυχία στους στόχους σας

13.06.2021 / 11:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
foto pedis

Με μήνυμά του ο Θανάσης Παιδής απευθύνεται στους υποψήφιους, όπως επίσης προς τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, ενόψει της εκκίνησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων επισημαίνοντας τα εξής:

«Με τις θερμότερες ευχές για επιτυχία στους στόχους που έχετε θέσει προσέρχεστε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι οποίες αποτελούν ένα κρίσιμο – μα σίγουρα όχι το μόνο – ορόσημο στη ζωή σας. Φέτος η σχολική χρονιά εξελίχθηκε με πολλά εμπόδια εξαιτίας της πανδημίας, ενώ ειδικά εσείς – οι μαθητές της Π.Ε. Λάρισας – είχατε να ξεπεράσετε τις πληγές που άφησε το σεισμικό φαινόμενο, το οποίο εξελίχθηκε από την 3 η Μαρτίου.

Μέσα απ’ αυτές τις Συμπληγάδες αποδείξατε ήδη ότι είσαστε αγωνιστές της γνώσης και πλέον μπροστά σας ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα σας οδηγήσουν – και γι’ αυτό θα παλέψουμε δίπλα σας – σε ένα καλύτερο μέλλον.

Οι γονείς μετέχετε ενεργά στην μακρά πορεία προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, στηρίζοντας υλικά και ψυχολογικά τα παιδιά σας. Κόποι και θυσίες που συνθέτουν έναν ακόμη ακατάλυτο δεσμό, ο οποίος ενώνει την οικογένεια.

Ευχόμαστε το αποτέλεσμα να είναι το ποθητό. Οι εκπαιδευτικοί έχετε δώσει σκληρό αγώνα – μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιούργησε η υγειονομική κρίση – και παραμείνατε με όλους τους τρόπους στο πλευρό των μαθητών σας. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι και δική σας μάχη και σας αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς κρατήσατε όρθιο το εκπαιδευτικό σύστημα.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας – σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς – συμπαραστάτες και αρωγοί στους ελπιδοφόρους δρόμους που τόσο έχουμε ανάγκη» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα