Θαν. Καμπαγιάννης: «Αν το ΚΙΝΑΛ είχε λίγο περισσότερο Σκανδάμη…»

26.12.2020 / 16:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skandamhs

Φαίνεται πως η συνεχής προσπάθεια κάποιων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, που συμμετέχουν σε διάφορους τομείς του κόμματος, αναγνωρίζεται και από ανθρώπους από άλλους πολιτικούς χώρους. Γι’ αυτό και η αναγνώριση έχει μια ιδιαίτερη αξία.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ανήκει και η δημόσια δήλωση του γνωστού δικηγόρου και μέλους του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Θανάση Καμπαγιάννη, που ήταν εκ των πληρεξουσίων συνηγόρων της πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ο οποίος με αφορμή τις παρεμβάσεις του Μαρίνου Σκανδάμη, Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των υπαλλήλων και των κρατουμένων, που πλήττονται από την πανδημία στις ελληνικές φυλακές, δήλωσε για τον Aχαιό νομικό: «Αν το Κίνημα Αλλαγής είχε λίγο περισσότερο Μαρίνο Σκανδάμη (ο αρμόδιος τομεάρχης),και το ίδιο θα πήγαινε καλύτερα και η κατάσταση θα ήταν καλύτερη επίσης. Εδώ η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για τις φυλακές, που χαίρομαι που τη σηκώνω παρά τη φριχτή είδηση».

Οι θέσεις του Κινήματος Αλλαγής όλο και περισσότερο δικαιώνονται στην ευρύτερη κοινωνία. Και αυτό είναι αισιόδοξο για την δημοκρατική παράταξη. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα