Θάλεια Ματίκα: «Αποκαλύφθηκαν πράγματα για τον Φιλιππίδη που ξεπερνούν κάθε φαντασία»

14.10.2021 / 16:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
matika

Για τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη και τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάματος μίλησε η Θάλεια Ματίκα.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην δική της δυσάρεστη εμπειρία, καθώς είχε δεχτεί ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά από έναν σκηνοθέτη στο παρελθόν. «Έχω βιώσει σαδιστική και βίαιη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Δεν χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στο ΣΕΗ. Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου σε εκείνη την δουλειά οπότε βίωνε και εκείνος αντίστοιχα αυτή την συμπεριφορά. Σε μία ομαδική δουλειά αν δυσλειτουργεί η κεφαλή και συμπεριφέρεται ανάρμοστα, το βιώνουμε όλοι οι εργαζόμενοι. Δυστυχώς, αυτές οι σαδιστικές συμπεριφορές στα ομαδικά επαγγέλματα που χρειάζεται οι άνθρωποι να συνεργαστούν είναι άκρως προβληματικές», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Σχετικά με τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος και την πάντρεψε με τον Τάσο Ιορδανίδη το 2011, η ηθοποιός εξήγησε: «Όταν διαβάζουμε για τα βαριά αδικήματα, για τα οποία κατηγορείται και υπάρχουν κι εκατό καταγγελίες στο ΣΕΗ, έχω χάσει και τον αριθμό, τι σχόλιο να κάνεις; Επειδή υπάρχει όμως Δικαιοσύνη και θα πρέπει να αποδοθεί με τον σωστό τρόπο με τη νομική οδό, περιμένουμε όλη την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα