Τεντόγλου: Στους αγώνες μεταλλίων κυνηγώ τα μεγάλα άλματα

27.08.2023 / 10:06
ka 46

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν μετά τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Βουδαπέστη. ΟΤεντόγλου επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο, μετά το άλμα στα 8.52μ, ενώ η Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 35χλμ βάδην.

Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τον Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι μίλησαν στη συνέχεια στους δημοσιογράφους στο κέντρο Τύπου του αεροδρομίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου για μία ακόμη φορά έδειξε πως εκτός από εξαιρετικός αθλητής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και στην τοποθέτηση του επέλεξε να αναφερθεί όχι στον ίδιο, αλλά στα παιδιά που σε αυτό το πρωτάθλημα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν:

“Θέλω να πω για τα υπόλοιπα παιδιά της αποστολής. Μπορεί εδώ να βλέπετε δύο μετάλλια, όμως, υπάρχουν πολλά παιδιά ακόμη που προσπαθούν για να πάνε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Να πω πως αυτό ήταν το τέταρτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που μετέχω. Είναι το μόνο που κέρδισα, στο προηγούμενο ήμουν δεύτερος και στα άλλα δεν τα πήγα καλά.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Θέλει εμπειρία, θέλει χρόνια και να μην το βάζουν κάτω τα παιδιά”, σε ερώτηση για το αν υπάρχει κίνδυνος να χάσει το κίνητρο του, τώρα που έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους, είπε: “Δε χάνω ποτέ το κίνητρο μου. Πάντα θέλω το κάτι παραπάνω. Ιδιαίτερα στους αγώνες μεταλλίων. Εκεί θέλω να βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό να κυνηγάω τα μεγάλα άλματα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα