Τεμπονέρας: Διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στην εκδήλωση με Αχτσιόγλου και Χριστοδουλάκη

12.02.2024 / 20:05
pa 73

Διευκρινίσεις δίνει ο Διονύσης Τεμπονέρας σχετικά με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση για την κεντροαριστερά, με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας θα είναι στο ίδιο πάνελ με την Έφη Αχτσιόγλου και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη στην εκδήλωση με θέμα «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη, Ποιός;». Μετά από δηλώσεις του για συμμετοχή στην εκδήλωση, πολλοί ανέφεραν πως πετά «καρφιά» προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ωστόσο τώρα ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από μένα προσωπικά, κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε  συλλογικά στο αίτημα της κοινωνίας για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.

Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων κατά συνέπεια και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να επιδιώκουν συνδέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δρομολόγηση κυβερνητικής διεξόδου. Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικρόκομματικες  περιχαρακώσεις και εσωστρέφειες για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη έργα και της  ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα