Τέμπη: Η μαρτυρία 28χρονου επιβάτη για τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα

03.03.2023 / 10:46
fa 8

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε ο 28χρονος Νίκος, ο οποίος βρισκόταν στο τέταρτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Μάλιστα, η μαρτυρία του για τις τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα, τις δίδυμες αδελφές και την εξαδέλφη τους, σοκάρει.

«Ήμασταν στο τέταρτο βαγόνι.Ήταν δύσκολο, καθώς βγήκαμε γιατί είχε σπάσει κάπως η πόρτα και δεν ήταν εύκολη η έξοδος. Απλά υπήρχε ένα κενό και πηδούσαμε κάτω. Είχε πάρει φωτιά ήδη το τρίτο βαγόνι, ήταν στα δύο μέτρα.

 Πριν τη σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει κάτι, ούτε κάποια συνομιλία. Αισθανθήκαμε το τράνταγμα, δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει γυαλιά από την άλλη μεριά του βαγονιού, πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές.

Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου. Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους που άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς και είπαν “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε” γιατί δεν είχε να κάτσουν και οι τρεις. Την άλλη μέρα που το διάβασα, σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο», είπε ο 28χρονος Νίκος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα