Τέμπη – Δημήτρης Ασλανίδης: “Έθαψα τον γιο και τον πατέρα μου μέσα σε 4 ημέρες- Τα παιδιά μου είναι σε σοκ”, λέει ο πατέρας του

14.03.2023 / 17:48
f9ba1324685946d5a6f8f064bdbf0f74

Εχασε πατέρα και γιό μέσα σε 4 ημέρες. Και ακόμα κανείς από την πολιτεία δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του για τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, όπου έχασε τη ζωή του ο γιος του Δημήτρης, είπε ο τραγικός πατέρας Παύλος Ασλανίδης.

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη- που έχασε τη ζωή του μαζί με ακόμη 56 άτομα στο δυστύχημα- αποκάλυψε ότι έχασε και τον πατέρα του, μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο τόπος καταγωγής μας είναι από τη Δράμα και τον πήγαμε εκεί τον Δημήτρη… Εκεί τον κηδέψαμε. Πριν μία εβδομάδα, είχα κηδέψει τον πατέρα μου. Έχασα πατέρα και γιο μέσα σε τέσσερις ημέρες. Πριν δύο μήνες είχα χάσει τη μητέρα μου” ανέφερε συγκλονισμένος ο Παύλος Ασλανίδης. “Ο πατέρας μου ήταν 92 χρονών. Μέσα σε τέσσερις ημέρες είχαμε αυτά τα δύο συμβάντα. Έχω άλλους δύο γιους, μικρότερους από τον Δημήτρη” συμπλήρωσε.

Τα αδέλφια του είναι ακόμα σε σοκ. Κοιμόταν και τα τρία σε ένα δωμάτιο, μεγάλωσαν μαζί. Περιμένουν τον αδελφό τους να γυρίσει. Η σύζυγος είναι κομμάτια, είναι μητέρα και για μία μητέρα είναι χειρότερο από έναν πατέρα” πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι είναι άνεργος, ενώ η σύζυγός του είχε πιάσει δουλειά λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία και τώρα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα