Ταξιδεύει για να εγχειριστεί στη Γερμανία η 12χρονη Νικολία

25.05.2023 / 8:43
3387300_1

Με τις ευχές όλων των Πατρινών αναχωρεί η 12χρονη Νικολία από την Οβρυά για να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση στη Γερμανία και να ανακτήσει την υγεία της.

Το προηγούμενο διάστημα έγινε έκκληση για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και σε δύο 24ωρα οι πατρινοί , αλλά και πολίτες από άλλες περιοχές υπερκάλυψαν το ποσό των 80.000 ευρώ που απαιτείτο.

Πλέον ξεπεράστηκαν και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, και η μικρή Νικολία αναχωρεί τη Δευτέρα για το Ανόβερο για να προχωρήσει σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Η 12χρονη, από την Οβρυά Πατρών διεγνώσθη με όγκο στην περιοχή της δεξιάς κλείδας.

Σύμφωνα με τον παιδοογκολόγο που την παρακολουθούσε, πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό, και που θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, αφού όσο μεγαλώνει προκαλεί συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, γεγονός που μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Η μικρή με το που θα πάει στο Ανόβερο και μπει στο κέντρο, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κάνοντας ταυτόχρονα και όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες προτού εγχειριστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα