Παρασκευή, 15.01.2021, 3:52 πμ

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος: Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους

31.12.2020 / 22:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 47

To Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Διευθυντή Α/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιου Σταυρογιαννόπουλου έχει ως εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητά μας παιδιά και αγαπητοί γονείς, Αποχαιρετούμε σήμερα το 2020 και βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας καινούριας χρονιάς.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν αναμφίβολα ένας δύσκολος χρόνος, στον οποίο ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, άλλαξε η καθημερινότητα των πολιτών, απειλήθηκε η ζωή των ανθρώπων από τη φονική πανδημία, χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δεδομένα και αυτονόητα ανατράπηκαν και κλονίστηκε η σχολική εκπαίδευση των μαθητών.

Μετά την υγεία δοκιμάστηκαν σε μεγάλο βαθμό οι αντοχές των παιδιών μας να μη χάσουν το τρένο της μάθησης. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες και τα ανυπέρβλητα εμπόδια το σχολείο δεν κατέρρευσε, αλλά παρέμεινε όρθιο και ζωντανό.

 Οι εκπαιδευτικοί υπερέβαλαν τους εαυτούς τους και με τη συνδρομή της πολιτείας, μέσω κυρίως της τηλεκπαίδευσης, κράτησαν ζωντανό το όραμα της παιδείας.

Υποδεχόμαστε τον νέο χρόνο με αισιοδοξία και ελπίδα πως με τη συνδρομή της επιστήμης θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και γρήγορα οι σχολικές αίθουσες και αυλές θα γεμίσουν χαμόγελα και ζωή. Προσδοκούμε ασφαλή επιστροφή σε ασφαλή σχολεία.

Στη νέα κανονικότητα οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουν, όπως και στην

εποχή της πανδημίας, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα, για να στηρίξουν τους μαθητές τους, την παιδεία και το μέλλον της πατρίδας μας.

Θερμά ευχαριστώ όλους τους εκπαιδευτικούς των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων μας για τον τιτάνιο αγώνα που έκαναν μέσα στο χρόνο που πέρασε, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, για να μπορούν τα παιδιά μας να ονειρεύονται και να ελπίζουν.

Εύχομαι να εργαστούμε όλες και όλοι για περισσότερη αλληλεγγύη, αγάπη, ειρήνη, προκοπή και κοινωνική συνοχή. Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους. Καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ