Παρασκευή, 3.02.2023, 2:48 μμ

Τάσος Κωστής: Όταν μου είπαν ότι έχω καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε

02.03.2022 / 21:47
ka 88

Πάλεψα σκληρά με την ασθένειά μου. Όλη αυτή η εμπειρία δεν άλλαξε τον χαρακτήρα μου. Γιατί να αλλάξω; Είμαι καλός από άποψη.

Αντιμετώπισα την ασθένεια δουλεύοντας και κάνοντας υπομονή. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά η γυναίκα μου. Εκείνη τη στιγμή δεν καταλαβαίνεις, όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο, η γυναίκα μου λιποθύμησε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Ο Τάσος Κωστής είπε στη συνέχεια: «Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να καταλάβω σε ποιο στάδιο είμαι γιατί θέλω πάντα με το μυαλό μου να τα δουλεύω. Μου λέει ο γαστρεντερολόγος στο «Μεταξά» ότι θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά.

Κι εγώ αυτό κράτησα. Δεν το είπα πουθενά και πήγαινα. Πόνους, φασαρίες, χειρουργεία, σωληνάκια, αλλά έβλεπα φως στο τέλος, δεν μου αρέσει να βλέπω αυτό που είναι ακριβώς μπροστά μου».

«Όταν έμαθα ότι έχει η γυναίκα μου καρκίνο ταράχτηκα πιο πολύ γιατί κατάλαβα τι τραβάει αυτός που είναι έξω από το χειρουργείο.

Εγώ έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο, ήταν ένας “ύπνος”. Ξύπνησα, δεν κατάλαβα τίποτα, ούτε πόναγα, τίποτα. Αυτή όμως.

Πέρασαν οκτώ ώρες μαρτύριο μέχρι να βγω εγώ από το “μαχαίρι”. Όπως πέρασα εγώ όταν έκανε χειρουργείο η γυναίκα μου κι εγώ ήμουν απ’ έξω», είπε επίσης ο Τάσος Κωστής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα