Τάσος Κωστής για τη σύζυγό του: «Παντρευτήκαμε όταν ήταν πιπίνι»

04.01.2023 / 15:41
tasos kostis

Ο Τάσος Κωστής παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «ΜEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Όπως έχει αποκαλύψει ο ηθοποιός, κατά το παρελθόν διεγνώσθη με καρκίνο στο έντερο, ενώ την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες παράλληλα δούλευε: «Το πρόβλημα υγείας μου το είδα σε έναν προληπτικό έλεγχο. Ανέβαινα στη σκηνή με πολύ χαμηλό αιματοκρίτη, αλλά όταν ανέβαινα στη σκηνή γινόμουν άλλος άνθρωπος».
Μιλώντας για την πετυχημένη σειρά «Ρετιρέ»: «Ο Γιάννης Δαλιανίδης μας κυνηγούσε με την Έλντα Πανοπούλου, ήμασταν φαγανά παιδιά και τρώγαμε. Δεν βλεπόμαστε με την Έλντα Πανοπούλου, έχουμε διαφορετικές ζωές».
Σε ερώτηση σχετική με τις οικονομικές δυσκολίες, απάντησε πως σήμερα ζει αξιοπρεπέστατα και δεν έχει ανάγκη να δουλέψει. Ωστόσο στο παρελθόν «όταν ο γιος μου ήταν μικρός, δεν είχαμε να πάρουμε ζάχαρη για το γάλα του».
Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του εδώ και 43 χρόνια: «Παντρευτήκαμε όταν ήταν 21 χρόνων, πιπίνι, είναι εξωτική, μελαχρινή και τη λέω ακόμα “κορίτσι μου”» δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε δεν σκέφτηκε ποτέ να χωρίσει, καθώς η σύζυγός του έχει όλα τα στοιχεία: «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα