Τάμτα: «Ψήφισα για πρώτη φορά στις εκλογές, αισθάνθηκα μία ευθύνη»

23.05.2023 / 19:42
TAMTA-2

Πριν μερικούς μήνες, η Τάμτα απέκτησε για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα την ελληνική ταυτότητα και αυτομάτως αυτό της έδωσε το δικαίωμα να μπορεί να ψηφίσει στις φετινές εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής, όπως και έπραξε.

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την Τάμτα στο αεροδρόμιο κι εκείνη μίλησε για όσα συνέβησαν στη φετινή Eurovision, το ενδεχόμενο να τη δούμε να συμμετέχει και πάλι στον διαγωνισμό αλλά και την εμπειρία της από την πρώτη της εμπειρία ψηφοφορίας στη χώρα μας.

«Είμαι πάρα πολύ απασχολημένη. Κάθε πρόταση είναι καλοδεχούμενη, αν προκύψει μια τηλεοπτική θα τη συζητήσω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που δεν δώσαμε το 12αρι στην Κύπρο στη φετινή Eurovision. Δεν άξιζε τους τέσσερις βαθμούς σε καμία περίπτωση. Έχουν δώσει πολύ περισσότερους βαθμούς, σε acts που πιστεύω πως δεν ήταν για 12. Συμφωνώ ότι πάντα πρέπει να δίνουμε κάτι παραπάνω στην Κύπρο απ’ ότι σε άλλους.

Το παιδί που εκπροσώπησε την Ελλάδα προφανώς δεν ήταν έτοιμο και με στεναχωρήσατε πάρα πολύ στην τηλεόραση που ήσασταν τόσο σκληροί. Επειδή έχω πάει στη Eurovision, φαντάζομαι θα συμφωνήσουν κι άλλοι καλλιτέχνες που έχουν βρεθεί εκεί, καλό είναι να στηρίζουμε τις αποστολές μας όποια κι αν είναι» είπε αρχικά η Τάμτα για τη φετινή Εurovision.

«Με ένα κομμάτι που θα ένιωθα απόλυτα σίγουρη, θα πήγαινα. Γιατί όχι;» απάντησε στο ενδεχόμενο να τη δούμε να λαμβάνει και πάλι μέρος στον διαγωνισμό. Τέλος, για την πρώτη της εκλογική εμπειρία, η Τάμτα ανέφερε, «Ψήφισα. Αισθάνθηκα μια ευθύνη αλλά ως καλός πολίτης όφειλα να το κάνω κι έτσι έπραξα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα