Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν γίνεται και να μη θες να εμβολιαστείς και να αποφεύγεις το τεστ»

03.12.2021 / 15:04
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tamila

Για το ζήτημα του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και τον διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξήγησε πως παρόλο που νόσησε από κορωνοϊό, δεν το πέρασε βαριά, καθώς είχε εμβολιαστεί 15 ημέρες νωρίτερα.

«Νόσησα από κορωνοϊό, αλλά το πέρασα ελαφριά, γιατί είχα εμβολιαστεί πριν από 15 ημέρες. Ο καθένας πρέπει να πάρει μία απόφαση για την υγεία του, όπως κρίνει εκείνος. Δεν μπορείς να εμβολιαστείς μόνο και μόνο για να πάρεις μέρος σε μία παράσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους ανθρώπους, οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, εξηγώντας πως δεν μπορούν να τους υποχρεώσουν.

«Αν κάποιος είναι αλλεργικός, δεν θα πάει να κάνει εμβόλιο για να παίξει στο θέατρο. Δεν γίνεται να μη θέλεις να εμβολιαστείς και να αποφεύγεις και το τεστ», ανέφερε.

Τέλος, μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος. «Σε οποιονδήποτε χώρο είναι απαράδεκτη η κακοποιητική συμπεριφορά. Όχι απλώς απαράδεκτη, αλλά έξω από το δικό μου πεδίο ανθρώπινων σχέσεων», ειπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα