Τάκης Πετρόπουλος: «Κινηθήκαμε γρήγορα, την Πέμπτη απινιδωτές σε όλα τα δημοτικά γήπεδα»

01.02.2023 / 8:30
takis-petropoulos

Στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας 96,3 μίλησε το πρωί της Τρίτης (31/1) ο Τάκης Πετρόπουλος.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πάμε ΠΑ-ΣΩ” με τον Νίκο Παπαστεφανάτο και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τους απινιδωτές και την υποχρεωτική παρουσία του ειδικού αυτού μηχανήματος στα δημοτικά γήπεδα για τη διεξαγωγή των αγώνων του ερασιτεχνικού.

Έπειτα από τη σχετική απόφαση της ΕΠΟ, ο Τάκης Πετρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: “Κινηθήκαμε γρήγορα. Τα περισσότερα γήπεδα μας ήδη είχαν απινιδωτή, ωστόσο γνωρίζοντας ότι η Περιφέρεια έχει στη διάθεση της κάποιους επιπλέον απευθυνθήκαμε στον κ. Μπονάνο και έπειτα από απόλυτη συνεννόηση, την Πέμπτη (2/2) θα μας παραδοθούν οι απινιδωτές που μας λείπουν για να προμηθεύσουμε όλα τα γήπεδα μας. Δήμος και Περιφέρεια απέδειξαν ότι μπορούν να συνεργαστούν άψογα όταν προκύπτουν σοβαρά ζητήματα στην περιοχή μας”.

“Είχαμε προγραμματίσει να προμηθευτούμε απινιδωτές, αλλά μας οφείλονται αρκετά χρήματα και αναγκαστικά πήγε πίσω διαδικασία”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα