Τάκης Παπαδόπουλος στον Max Fm για Λαδόπουλο: Μια καλή μέρα για την Πάτρα

24.05.2022 / 11:30
ladopoulos-patra4

Μια καλή μέρα για την Πάτρα και την Αχαΐα χαρακτήρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος την έγκριση της χρηματοδότησης για την ανάπλαση του Λαδόπουλου, προϋπολογισμού που φτάνει τα 65 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» τόνισε πως πλέον το έργο μπαίνει σε ράγες υλοποίησης αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση και το επόμενο βήμα είναι το τελικό αποτέλεσμα να είναι συνυφασμένο με τις αποφάσεις του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μάλιστα στο πλαίσιο των εξελίξεων αναμένεται σήμερα συνάντηση Πελετίδη με Φαρμάκη για να συμφωνηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο η ανάπλαση θα προσδώσει μορφη στο λιμάνι και στο ιστορικό κτίριο του Λαδόπουλο, αναπτυξιακής μορφής αφού αναμένεται να περιλαμβάνει πέρα από το Διοικητήριο της Περιφέρειας, το Μουσικό Σχολείο, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Μουσείο και άλλες τουριστικές και εστίασης εγκαταστάσεις.

Αποτέλεσμα θα είναι να αλλάξει η εικόνα την Ανατολικής και Νότιας Πάτρας προς το καλύτερο που λόγω του Νέου Λιμανιού αποτελεί βιτρίνα της πόλης και κέντρο της διαμετακομιστικής Πάτρας.

Ο κ. Παπαδόπουλος προέβλεψε πως η αρχή θα γίνει με τον Λαδόπουλο και τα επόμενα χρόνια θα αξιοποιηθούν και τα άλλα ιστορικά ακίνητα της περιοχής που παρακμάζουν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα