Τάιλερ Μακμπέθ: «Το καλοκαίρι θα παντρευτούμε με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα»

01.03.2024 / 9:37
tyler_cover.jpg

Ο Τάιλερ Μακμπέθ, σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αποκαλύπτοντας την πρόθεσή τους να παντρευτούν στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Ο σύζυγος του κ. Κασσελάκη αρνήθηκε να απαντήσει στις φήμες που τους θέλουν να έχουν αγοράσει σπίτι στο Κολωνάκι, ενώ τόνισε πως στόχος τους είναι να έχουν μια μόνιμη κατοικία στη χώρα μας.

Σε ό,τι αφορά τα επιχειρηματικά του σχέδια, ο Τάιλερ Μακμπέθ ανέφερε πως εξετάζει ευκαιρίες στην Ελλάδα, αλλά αυτόν τον καιρό ασχολείται με μια πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες και ξεκινά στις ΗΠΑ. Παράλληλα, είπε πως θέλει να παρέχει εθελοντικά τις υπηρεσίες του σε νοσοκομεία στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως έχει έρθει σε επαφή με κάποια από αυτά.

Ο κ. Μακμπέθ χαρακτήρισε σημαντικό βήμα για την Ελλάδα την έγκριση του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ, μιλώντας για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις μετά το πρόσφατο συνέδριο, προβλέποντας επιτυχία για το κόμμα στις εκλογές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τάιλερ Μακμπέθ

Δημοσιογράφος: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών; Σκέφτεστε το ενδεχόμενο να παντρευτείτε στην Ελλάδα;

Τάιλερ Μακμπέθ: Είναι ένα εξαιρετικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα. Βεβαίως, υπάρχει έδαφος που πρέπει να καλυφθεί ακόμα. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό, για παράδειγμα, για τα δικαιώματα των τρανς. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι «ναι». Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε εδώ, στην Ελλάδα, το καλοκαίρι.

Δημoσιογράφος: Φήμες λένε ότι προσφάτως αγοράσατε σπίτι στο Κολωνάκι. Αληθεύουν;

Τάιλερ Μακμπέθ: Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε φήμες. Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια τουλάχιστον.

Δημοσιογράφος: Τι σας ευχαριστεί περισσότερο και ποια εμπόδια αντιμετωπίζετε; Με ποιον τρόπο, δηλαδή, η εκλογή του κ. Κασσελάκη επηρέασε τη ζωή σας;

Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο σε μια νύχτα είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, ζεις την εμπειρία να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές.

Δημοσιογράφος: Πώς θα συγκρίνατε την ελληνική με την αμερικανική νοοτροπία;

Τάιλερ Μακμπέθ: Η αμερικανική νοοτροπία είναι πιο ανοιχτή στην αλλαγή και στη διαφορετικότητα. Η ελληνική νοοτροπία είναι πιο φιλόξενη και θερμή.

Δημοσιογράφος: Σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά εδώ, στην Ελλάδα;

Τάιλερ Μακμπέθ: Ναι, ερευνώ τυχόν επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Αλλά, για την ώρα, ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα, ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ, στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς για την Ελλάδα.

Δημοσιογράφος: Σε περίπτωση αρνητικών επιδόσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές, ποια θα είναι η συμβουλή σας προς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τάιλερ Μακμπέθ: Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης από ανθρώπους που ρωτούν “τι θα γίνει αν δεν” είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Από τώρα μέχρι και τις εκλογές θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στην ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή προς τον Στέφανο, συγκεκριμένα, θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σε αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα