Τα ζώδια το Σάββατο 23 Ιουλίου

23.07.2022 / 11:00
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αυτά που έχετε κάνει και προσφέρει στον αγαπημένο σας και μέσα στη σχέση έχουν γίνει σεβαστά και πιθανόν μέσα στον μήνα να σας έρθει μία πρόταση δέσμευσης.

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μπορεί να ξέρετε τα ιδιαίτερα κουμπιά του συντρόφου σας, αλλά αυτήν την εποχή μπορεί να έχει και κάποια δικά του προβλήματα και να μην είναι τόσο εξωστρεφής.

 ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι κεραίες σας έχουν αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο γίνεται στη ζωή και στην καθημερινότητα του ανθρώπου σας και αυτός είναι ο λόγος που τώρα δεν είναι και τόσο κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ενα άτομο από τον κοινωνικό σας χώρο σάς δείχνει την προτίμηση και την ερωτική του διάθεση. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα δείτε και μία πιο έντονη προσπάθεια εκ μέρους του για να σας κατακτήσει.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Εστιάστε στο μέλλον σας και μην έχετε τάση να φύγετε και να πάτε πίσω στο άγονο παρελθόν σας. Αν υπάρχει κάτι εκεί που είναι ακόμη ενεργό, να είστε βέβαιοι ότι θα έρθει από μόνο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Στα θετικά της περιόδου είναι κάποιες οικονομικές σας επιτυχίες αλλά και προτάσεις που θα σας χαροποιήσουν. Νέοι έρωτες θα έρθουν στο προσκήνιο των μόνων, που θα τους βάλουν και πάλι μέσα σε σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Τα ζευγάρια που έχουν κάνει και πιο σοβαρές συζητήσεις για δεσμεύσεις, γάμο και οικογένεια θα πρέπει να σταθεροποιήσουν πρώτα την οικονομική τους κατάσταση. Ολα τα άλλα θα γίνουν εύκολα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε πάρα πολύ θυμωμένοι με τον άνθρωπό σας, που δείχνει να έχει χάσει την ερωτική του ένταση για εσάς και τη σχέση σας. Μέσα στις επόμενες μέρες, μια πιο αναλυτική κουβέντα θα σας έλυνε τις απορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη φανερώσετε από την αρχή όλα τα μυστικά σας σε άτομα που έχετε ερωτευτεί αλλά δεν είστε και σίγουροι για τις προθέσεις τους. Την έχετε πατήσει και παλιότερα και τώρα θα πρέπει να είστε άκρως προσεκτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μπορεί να χρειαστεί να μείνετε και λίγο μόνοι σας, έπειτα από έναν χωρισμό, μόνο και μόνο για να σκεφτείτε τι έφταιξε, αλλά και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Ο νέος μήνας θα σας φέρει νέα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 21/01 – 19/02

Εσείς αυτό που ζητάτε είναι να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα που έχουν συμβεί μέσα στη σχέση σας και να δείτε τι θα κάνετε και με αυτά που σας απασχολούν από το παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Δεν περνάτε καλά μέσα σε αυτήν τη σχέση! Το ξέρετε και το ξέρει και ο σύντροφός σας. Μάλλον έχει φτάσει το όριο το χρονικό που θα πρέπει να μιλήσετε και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα