Τα ζώδια την Τετάρτη 4 Μαΐου

04.05.2022 / 11:36
zodia-3

Κριός Πιστέψτε το και θα γίνει. Σήμερα και αύριο έχετε τη δύναμη να εμπνευστείτε από ένα όνειρό σας, μια σημαντική επιθυμία σας και μέσα από μια αλλαγή να κάνετε την έκπληξη. Αφεθείτε στη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα.

Ταύρος Μία συνάντηση μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών ή των φίλων σας μπορεί να φέρει ευκαιρίες και αλλαγές και εκπλήξεις στη ζωή σας. Μην αντιστέκεστε σε δημιουργικές αλλαγές που σας προτείνουν.

Δίδυμοι Η Σελήνη σάς βοηθά να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε και να γίνετε ιδιαίτερα δημοφιλείς. Παρ’ όλα αυτά κάποιοι στη δουλειά σας μπορεί να ενοχληθούν, για αυτό να είστε ετοιμοπόλεμοι.

Καρκίνος Πολλά μυστικά σήμερα, πολλές συζητήσεις, συμφωνίες, κρυφά μηνύματα. Κάτι ετοιμάζεται, κάτι προετοιμάζεται και καλά κάνετε να το κρατάτε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Εχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και πρέπει να βρείτε επιτέλους χρόνο για τον εαυτό σας.

Λέων Η μέρα σήμερα σας εμπνέει να κάνετε υπερβολές στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Με τον δικό σας Ηλιο σε όψη με τον Δία, τον πλανήτη της χαράς, αλλά και της υπερβολικής αισιοδοξίας, προσπαθήστε να κρατήσετε το μέτρο σε όλα τα πρακτικά και, ΝΑΙ, χαρείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Οι φίλοι και οι γνωριμίες σε πρώτο πλάνο γεμίζουν τη μέρα σας.

Παρθένος Μπορείτε να βρείτε λύση και διέξοδο σε μια ένταση ή ένα θέμα που έχετε να λύσετε με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη. Θα χρειαστεί να κάνετε έναν ελιγμό, μία αλλαγή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Ζυγός Η επικοινωνία σας ανοίγει νέους δρόμους. Μπορείτε να ταξιδέψετε, να σχεδιάσετε μελλοντικά projects, να έρθετε σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή μεγάλες εταιρίες, ακόμα και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι στις εργασιακές σχέσεις για να έχετε και οικονομικά οφέλη.

Σκορπιός Μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές, φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με ένα αγαπημένο πρόσωπο της οικογένειάς σας και να εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Η δημιουργία, η έμπνευση και ένας έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα.

Τοξότης Το επίκεντρο είναι και για σήμερα οι σημαντικές σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Ευνοείται κάθε μορφή επικοινωνίας και συμφωνιών. Νιώθετε να οικοδομείτε σε γερές βάσεις. Στο χώρο της δουλειάς, του σπιτιού και της καθημερινότητας χρειάζονται αλλαγές για να ανανεωθείτε.

Αιγόκερως Υποχρεώσεις στη δουλειά αλλά και εκκρεμότητες της καθημερινότητας θα γεμίσουν τη μέρα σας. Μπορείτε να πετύχετε μια σταθεροποίηση εργασιακών και οικονομικών στόχων μέσα από καλύτερη οργάνωση, Αλλά και από μια σημαντική εργασιακή σας σχέση. Η εξωστρέφειά σας, η επικοινωνία και οι συναντήσεις σας κρύβουν όμορφες εκπλήξεις και σας ανανεώνουν ερωτικά.

Υδροχόος Η Σελήνη σήμερα σας ευνοεί και σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να μιλήσετε σοβαρά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ευφυΐα και η δημιουργικότητά σας μπορεί να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη δουλειά σας και να πάρετε ικανοποίηση. Μια οικονομική αλλαγή δίνει λύσεις.

Ιχθύες Ο Αρης από σήμερα σε αρμονία με τον πλανήτη των αλλαγών σάς βοηθά να επικοινωνήσετε, να δράσετε και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στο περιβάλλον σας και στα μηνύματά σας μέσα από μία αλλαγή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα