Τα ζώδια την Πέμπτη 12 Μαΐου

12.05.2022 / 8:40
zodia-3

Κριός Νιώθετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο!

Ο Δίας στον Κριό φέρνει μια ισχυρή ενέργεια δύναμης, δράσης για την κατάκτηση στόχων. Προσέξτε, υπάρχει ένας αστάθμητος παράγοντας ανατροπής από φίλους ή έναν κύκλο ατόμων.

Ταύρος Κρατάτε μόνο την ουσία!

Βλέπετε καθαρά με τα μάτια της καρδιάς σας και νιώθετε πιο κοντά στα συναισθήματα που κρατάτε μυστικά τόσο καιρό. Μπορείτε τώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε χαρίσματα και ταλέντα που αγνοούσατε.

Δίδυμοι Προετοιμαστείτε για έναν νέο κύκλο γνωριμιών και στόχων.

Οι φίλοι, οι κοινοί στόχοι με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας θα πρωταγωνιστήσουν για πολλούς μήνες στη ζωή σας. Τώρα υπάρχει ο κίνδυνος ρήξης και ανατροπής, αλλά αργότερα θα δείτε νέες ευκαιρίες και ελπίδες!

Καρκίνος Η καριέρα σας αλλάζει και υπόσχεται καλύτερες μέρες.

Ο Δίας στον Κριό προκαλεί εξελίξεις αλλά και ανατροπές τις πρώτες μέρες στην καριέρα σας και σε μελλοντικούς σας στόχους. Μετά τις 20 Μαΐου σταδιακά θα απολαύσετε τους πρώτους καρπούς.

Λέων Ευνοείστε, αλλά μην το παρακάνετε!

Ο Δίας μετά τις 20 Μαΐου τροφοδοτεί με αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια, μεγάλα συμβόλαια, ταξίδια στο εξωτερικό και επαγγελματικά projects. Δείτε καλύτερα τους όρους και τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να υπάρξει ανατροπή ή καθυστέρηση.

Παρθένος Η εύνοια θα είναι στα οικονομικά σας, αλλά μη ρισκάρετε.

Η νέα θέση του Δία από τον Κριό μακροπρόθεσμα ευνοεί οικονομικές υποθέσεις, όμως τώρα και ως τις 20 Μαΐου θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί για να αποφύγετε ανατροπές.

Ζυγός Οι σχέσεις σας πρωταγωνιστούν.

Ο Δίας τονίζει σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα σκοτεινά σημεία τους. Θα πρέπει να δείξετε ενσυναίσθηση και κατανόηση απέναντι στις ανάγκες και των άλλων.

Σκορπιός Ξεκίνησε το ταξίδι των αλλαγών στην καθημερινότητά σας.

Στην καθημερινότητα και σε θέματα ευεξίας και εργασίας αλλάζουν πολλά! Σταδιακά περνάτε σε ένα νέο μοντέλο ζωής και δράσης, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και πιο διεκδικητικοί με το περιβάλλον σας.

Τοξότης Ολα έρχονται στην ώρα τους. 

Μία μεγάλη πλανητική αλλαγή ξεκινάει ο Δίας, θα περάσει στον τομέα του έρωτα, της δημιουργίας, των παιδιών, της επιχειρηματικής δράσης και της διασκέδασης. Μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, υπάρχουν αλλαγές και ανατροπές, που όμως θα ξεπεράσετε..

Αιγόκερως Η οικογένεια και το σπίτι απορροφούν την ενέργειά σας. 

Το σπίτι, ο επαγγελματικός χώρος, αλλά και η οικογένειά σας θα πρωταγωνιστήσουν, θα ανανεωθούν και θα αναπτυχθούν από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο. Υπάρχει η ανάγκη ανανέωσης. Προσέξτε μόνο οικονομικά θέματα.

Υδροχόος Προκαλείτε επανάσταση και όλα αλλάζουν.

Η υπομονή σας έχει τελειώσει. Αποφασίζετε να αλλάξετε εικόνες μέσα από ένα ταξίδι, μια μετακόμιση, μια συμφωνία και κάποιοι θα ανακαινίσετε το χώρο σας. Σχέσεις με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντος σας, κάποιες ημέρες δοκιμάζουν και δοκιμάζονται.

Ιχθύες Χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας!

Αξιοποιήστε την ενέργεια της δημιουργίας που σας δίνει ο Δίας, αλλά να είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση και να βρείτε λύσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε όσο γίνεται έξοδα και μην πάρετε κάποιο ρίσκο ειδικά ως τις 20 Μαΐου. Αργότερα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να πετύχετε μέσα από τα ταλέντα σας, να δείξετε την αξία σας!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα