Τα ζώδια την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

26.03.2023 / 8:39
zodia

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

Κριός: Σας απασχολούν κοινωνικές και οικογενειακές υποχρεώσεις. Θα χρειαστεί να παραστείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός, και πιθανόν να πιεστείτε, ενώ την Κυριακή θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι παρέες και οι φίλοι. Χαμηλώστε την ένταση όταν συζητάτε.

Ταύρος: Σχεδιάστε ένα μελλοντικό ταξίδι και επικοινωνήστε με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σε μία κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση και να αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις.

Δίδυμοι: Δυναμώνουν οι ανασφάλειές σας, συναισθηματικές ή οικονομικές, και νιώθετε να πιέζεστε. Αντίθετα, την Κυριακή σας είναι πιο εύκολο να δείτε πιο μακριά, να δραστηριοποιηθείτε και να εκφραστείτε. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε την ταχύτητα και τις αιχμηρές συζητήσεις.

Καρκίνος: Σας απασχολεί η εικόνα σας στον επαγγελματικό αλλά και κοινωνικό σας περίγυρο. Ο σύντροφος ή ένας σημαντικός συνεργάτης «απορροφούν» το ενδιαφέρον σας, ενώ οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μαζί τους. Την Κυριακή θα είστε σαν ένα ηφαίστειο και μάλλον θα πρέπει να εκτονωθείτε περνώντας στη δράση, ερωτική ή άλλη.

Λέων: Θα σας απασχολούν υποχρεώσεις είτε με την εργασία σας είτε με το σπίτι και θα θέλετε να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση. Την Κυριακή σας απασχολεί πολύ ο σύντροφός σας ή ένας σημαντικός συνεργάτης σας και δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα ταξίδι σας ή την ευχάριστη παρέα των γύρω σας.

Παρθένος: Η Σελήνη είναι με το μέρος σας για να περάσετε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, μία καλή παρέα ή τα παιδιά σας. Την Κυριακή θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Ζυγός: Θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια, και ίσως πιεστείτε. Την Κυριακή θέλετε να απολαύσετε ελεύθερες και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Παρ’ όλα αυτά, η ένταση μπορεί να ανατρέψει το καλό κλίμα.

Σκορπιός: Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επικοινωνίας σας με τους γύρω σας, αλλά και το σχεδιασμό μακρινών στόχων, ενώ την Κυριακή σας απασχολούν θέματα στο σπίτι με τον σύντροφο και την οικογένειά σας που μάλλον σας αγχώνουν. Προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος σύγκρουσης.

Τοξότης: Η επικοινωνία, οι διαδρομές και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Προσέξτε όμως την ταχύτητα, τα μηχανήματα και μία παροδική ένταση.

Αιγόκερως: Φίλοι, παρέες και συλλογικοί στόχοι σας απασχολούν και τους συζητάτε. Την Κυριακή χρειάζεστε να νιώσετε μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια, αλλά και σταθερότητα και αναγνώριση της αξίας σας. Προσέξτε μην πληγώσετε κάποιον στην οικογένειά σας.

Υδροχόος: Από τη μία, θέλετε να μείνετε μόνοι και νιώθετε να βράζετε μέσα σας, ενώ ένα έντονο παρασκήνιο, ένα σοβαρό μυστικό σας απασχολεί. Από την άλλη, μοιάζει σαν να βγαίνουν όλα τα συναισθήματά σας προς τα έξω. Συγκεντρώνετε την προσοχή των γύρω σας, αλλά πιθανόν να ξεσπάσετε και να προκληθεί έκρηξη.

Ιχθύες: Ο κύκλος των γνωριμιών σας παίζει σημαντικό ρόλο για σας για να πετύχετε στόχους και τα όνειρά σας. Σε πιο πρακτική βάση δείξτε την ωριμότητά σας. Την Κυριακή φροντίστε την ψυχολογία και την υγεία σας, ξεκουραστείτε και προφυλαχτείτε από παρασκηνιακές ενέργειες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα