Τα ζώδια την Κυριακή 12 Μαρτίου

12.03.2023 / 8:14
zodia-3

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να σας κατηγορήσουν για σνομπ, να σας αποκαλέσουν αδιάφορους, κυκλοθυμικούς. Λόγια που εκτοξεύονται από τους δικούς σας ανθρώπους και σας εκνευρίζουν. Ξέρετε όμως καλά ότι είναι αληθινά. Αν δεν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από αυτούς που αγαπάτε, συνέρθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά κοινωνικοί και ευχάριστοι στις συντροφιές σας, πρόκειται να έχετε μεγάλες επιτυχίες αυτή την περίοδο. Δημοφιλείς και άνετοι στις επικοινωνίες, θα πετύχετε τα μέγιστα σε ό,τι έχει να κάνει με τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές-οικονομικές επιδιώξεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν έχετε αντικειμενική άποψη για όσα σας συμβαίνουν καθημερινά καθώς τα αντιλαμβάνεστε μέσω υποκειμενικών συμπερασμάτων. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και δεν ακολουθεί καθόλου τους δικούς σας συνειρμούς. Γι’ αυτό και θα προβληματιστείτε στα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σκληρή πραγματικότητα σας έχει στερήσει από ρομαντισμό και φαντασία. Είστε και δείχνετε προσγειωμένοι στη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας, έχοντας ξεχάσει να «ζείτε». Θα πάρετε όμως, μια μικρή ικανοποίηση καθώς θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνείτε με φίλους, σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστοι στις παρέες και τις συναναστροφές σας, έχετε γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλούς από αυτούς που σας πλησιάζουν. Βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα και αυτό σας δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εχετε λανθασμένη αντίληψη για τον εαυτό σας και τον τρόπο που παρουσιάζεστε στους άλλους. Είναι προφανές ότι σας απασχολεί εξαιρετικά πολύ η δημόσια εικόνα σας. Αυτό μπορεί να σας στοιχίσει ακόμα και τις πολύ μακροχρόνιες φιλικές σας σχέσεις, καθώς όλοι σάς θεωρούν αλαζονικούς.

ΖΥΓΟΣ

Διανύετε μία περίοδο στη διάρκεια της οποίας θα κάνετε νέα ξεκινήματα, έχοντας πάρει σοβαρές και τελεσίδικες αποφάσεις για τη ζωή σας. Ανθρωποι που σας αγαπούν και σας νοιάζονται θα είναι δίπλα σας, να υποστηρίζουν τις αποφάσεις σας και σας τους ίδιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την περίοδο, θα είστε σε θέση να κάνετε πολλές επαφές, να διευθετήσετε πολλές εκκρεμότητές σας και να νιώσετε άνετοι, αλλά και να ανακαλύψετε ανάμεσα στους συνεργάτες σας, τους ιδανικούς για να μπορέσετε να κάνετε πιο καλά τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας ξεγελάσουν τα φαινόμενα και θα σας δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, λοιπόν, στο τι μεταφέρετε στο περιβάλλον σας, γιατί ό,τι ακούσετε δεν εξυπακούεται ότι είναι και το σωστό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν οικονομικές δυσκολίες που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν και δεν θα υπάρχει τίποτα θετικό για να διατηρήσει τις ελπίδες σας και να αναπτερώνει το ηθικό σας. Εντάσεις και δυσκολίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες εκπλήξεις από το οικείο περιβάλλον σας και τους φίλους σάς περιμένουν αυτό το διάστημα. Μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας, υιοθετώντας ένα πιο εξεζητημένο, πιο εκκεντρικό στιλ. Πολλές καινούργιες φιλίες σάς περιμένουν διαδικτυακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ματαιόδοξοι, μυστικοπαθείς, ευάλωτοι στις κολακείες και στους επιτήδειους που υπόσχονται πολλά. Θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας τη διαισθητική ικανότητα για να μπορέσετε να διακρίνετε την αλήθεια απ’ το ψέμα και την πραγματικότητα απ’ τη φαντασία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα