Τα ζώδια την Δευτέρα 09 Μαΐου

09.05.2022 / 9:36
zodia

Κριός   Αρχίστε να προσέχετε τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας και διπλοτσεκάρετε τα μηνύματά σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας και να μην μπερδέψετε τις φιλίες ή τις γνωριμίες σας στις προσωπικές σας σχέσεις.

Ταύρος   Οικονομικές υποθέσεις θα αρχίσουν να σας απασχολούν πολύ έντονα, αλλά πιθανόν να έχετε επιστροφές και αναδρομικά. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα της οικογένειάς σας, τους γονείς σας και δείξτε ιδιαίτερη οργάνωση και σκληρή δουλειά στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι   Αρχίστε να προσέχετε, γιατί ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος και αυτό θα σας επηρεάσει σε όλους τους τομείς επικοινωνίας. Ειδικά σήμερα, ο τομέας της επικοινωνίας, οι συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια, σημαντικά projects, μεγάλες εταιρίες από το εξωτερικό ή άτομα που ζουν στο εξωτερικό απαιτούν από σας όλη την αυτοσυγκέντρωσή σας.

Καρκίνος  Σήμερα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, είτε αυτός είναι ο σύντροφος, ένας συνεργάτης, μία τράπεζα, η εφορία, ένα δάνειο ή μία διατροφή. Μεγάλη προσοχή λοιπόν, γιατί πιθανόν να δοκιμαστούν οι δικλίδες ασφαλείας σας.

Λέων   Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, αλλά αυτή τη φορά απέναντι από τον Κρόνο δείχνει πως πρέπει να κρατήσετε και να δείξετε υπομονή για να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σας και σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις της ζωής σας.

Παρθένος   Να είστε προετοιμασμένοι από σήμερα για μπερδέματα στο επαγγελματικό περιβάλλον ή καθυστερήσεις. Η αντίθεση Σελήνης και Κρόνου θα προκαλέσει την υπομονή και τα όριά σας σε εργασιακές σχέσεις, ελέγχους που μπορεί να γίνουν και θα πρέπει να τηρείται κάθε κανονισμό, αλλά και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα υγείας και δημοσίων υπηρεσιών.

Ζυγός    Να είστε προσεκτικοί με επαγγελματικές γνωριμίες και σχέσεις και να μην αδιαφορείτε για τους αγαπημένους σας ανθρώπους λόγω της δουλειάς και των φιλοδοξιών σας. Είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια παράπονα, και μάλιστα δικαιολογημένα.

Σκορπιός  Θέματα καριέρας, κοινωνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης σας απασχολούν, αλλά η πιο σημαντική ανάγκη θα είναι να έρθετε κοντά στην οικογένειά σας, και κυρίως στους γονείς σας. Θέματα επικοινωνίας και ταξίδια σας προβληματίζουν.

Τοξότης   Αρχίστε να προετοιμάζεστε για μπλοκαρίσματα, επιστροφές, ακόμα και μπερδέματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Σήμερα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με το αυτοκίνητο, τα μηχανήματα και κυρίως τα αρχεία σας στο Διαδίκτυο, αλλά και σημαντικές συμφωνίες ή μελλοντικά σχέδια.

Αιγόκερως  Οικονομικές, τραπεζικές φορολογικές και κληρονομικές υποθέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή για να μη γίνουν λάθη και να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Πιθανόν σήμερα θα νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια, και συναισθηματική και οικονομική. Προσπαθήστε να μιλήσετε σε έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε.

Υδροχόος  Μην είστε αυστηροί με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας κι αν θέλετε να βάλετε τα όριά σας μπορείτε να το κάνετε με πιο ευγενικό τρόπο. Η καθημερινότητα στη δουλειά, ακόμα και η ψυχοσωματική σας υγεία σάς απασχολούν και δεν πρέπει να καταπονείτε τον οργανισμό σας.

Ιχθύες  Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σας και στις σχέσεις σας με τους γύρω σας, και κυρίους στο εργασιακό περιβάλλον. Να τηρείτε τους κανονισμούς και να προστατεύετε τον εαυτό σας και την υγεία σας χαλαρώνοντας στον ελεύθερο χρόνο σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα