Τα ζώδια τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

05.06.2023 / 8:21
zodia-3

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικές θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές σας αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ηλιος και ο Ερμής ευνοούν τις επικοινωνίες σας. Κάνουν τον λόγο σας κατανοητό, αν και λίγο βιαστικό, και οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν σας εμπιστεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενα νομικό σας θέμα στο προσκήνιο, σας προβληματίζει αλλά και σας στοιχίζει οικονομικά. Δεν θα αποφύγετε τους εκνευρισμούς και το άγχος ούτε όμως και τις ανατροπές που σχετίζονται με την παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και οι πολύ μικρές καθημερινές χαρές, για σας είναι μεγάλο ανέβασμα. Η ψυχολογία σας θα είναι εξαιρετική και θα μπορέσετε να διευθετήσετε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ευνοεί τα τολμηρά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικά φορτισμένοι, με μεγάλη εσωτερική ένταση, προβληματισμένοι και λίγο «αγριεμένοι» παρουσιάζεστε αυτό το διάστημα γι’ αυτό και πρόκειται να είστε αρκετά επιθετικοί στον τρόπο που εκφράζετε τα πιστεύω, τις θεωρίες και τα θέλω σας. Διαχειριστείτε την έντασή σας, αν θέλετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ

Τα σχέδιά σας πρόκειται να αναβληθούν και αυτό μπορεί να σας νευριάσει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας όμως και μην τα βάλετε με λάθος ανθρώπους. Θέματα, που αφορούν σε ζητήματα της καθημερινότητας και που απαιτούν τη διαρκή προσοχή σας, θα σας απασχολήσουν στον μέγιστο βαθμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιεραρχήστε τις εκκρεμότητές σας και τακτοποιήστε εκείνες που ενδέχεται να σας δημιουργήσουν άμεσα, προβλήματα, καθυστερώντας την εξέλιξη των σχεδίων σας. Τα γραφειοκρατικά θέματα τακτοποιούνται εύκολα, όχι όμως και γρήγορα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει περισσότερο με οικογενειακά θέματα, που πολλές φορές θα σας εκνευρίσουν και θα σας αναγκάσουν να πάτε πίσω άλλα, πιο πρωτεύοντα ζητήματά σας. Αποφύγετε όμως να ανεβάσετε τα ντεσιμπέλ της φωνής σας, προς οποιονδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποδείξατε, στον εαυτό σας και στους άλλους, ότι μπορείτε να λειτουργήσετε άψογα και χωρίς να αγχώνεστε. Αυτή την εβδομάδα θα διατηρήσετε το ίδιο μοτίβο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις αποφάσεις που έχετε πάρει, σε ό,τι έχει να κάνει με ζητήματα της καθημερινότητάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κούρασή σας αυτή την εβδομάδα θα είναι τόσο μεγάλη που ούτε να αγχωθείτε σωστά δεν θα μπορέσετε. Ωστόσο, δεν πτοείστε. Εχετε αποφασίσει από τις αρχές του μήνα να ασχοληθείτε σοβαρά με το σώμα και την υγεία σας και αυτό θα σας δικαιώσει, άσχετα αν πρέπει να δουλέψετε κιόλας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κρατήστε ψύχραιμη στάση απέναντι στα γεγονότα, γιατί θα είναι δύσκολα και φέρνουν καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές στα σχέδιά σας. Δεν θα αποφύγετε τις κόντρες με κάποιους φίλους, μπορεί και συνεργάτες, που θεωρείτε ότι σας φέρνουν εμπόδια στην εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να υπερασπίσετε τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας. Αυτό βέβαια, έχει να κάνει περισσότερο με τη δουλειά σας, αλλά δεν πάνε πίσω και τα προσωπικά σας. Δεν θα αφήσετε κανέναν να πει κουβέντα για τον τρόπο που εργάζεστε ή αγαπάτε και θα στείλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του.

ΙΧΘΥΕΣ

Υπάρχουν γύρω σας, στο κοινωνικό, φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον, τα κατάλληλα πρόσωπα για να βοηθούν στην καλή εξέλιξη των σχεδίων σας. Να δείχνετε προτίμηση σε άτομα κύρους, κυρίως όμως, σε ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα