Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου

31.01.2023 / 7:30
0c85c345-ec9f-4a5d-8e5b-532911e95186

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Αντιδράτε έξυπνα και αποφεύγετε μακροπρόθεσμα προβλήματα. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε με επιτυχία τους σκοπούς και τους στόχους σας. Συζητήσεις που σας αναστατώνουν και σας ταράζουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με παρορμητικές κινήσεις, γίνονται γοητευτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με δυναμισμό απαιτείτε και επιβάλλεστε στους γύρω σας. Στα επαγγελματικά, νέα βήματα που επιφέρουν την αναγνώριση. Ανανεωτικές κινήσεις και σκέψεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αλλάζουν στόχους και διεκδικούν κάτι καλύτερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ανακατατάξεις και προβλήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα. Στα επαγγελματικά, σημαντική ευκαιρία για να τρέξετε τα γεγονότα. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, προκαλείτε αρνητικά το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι προχωρούν διστακτικά σε νέα σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με έξυπνες κινήσεις και νέες ιδέες ανταποκρίνεστε σε προβλήματα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε συνεργασίες που έχουν μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και αμφιβολίες για το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, καχυποψία και υπερβολές δεν βοηθούν.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Νευρικότητα που δεν ελέγχετε και εύκολα παρεκτρέπεστε. Προσοχή σε παρεξηγήσεις. Στα επαγγελματικά, νέες συμφωνίες γίνονται οδηγός για απαλλαγή ευθυνών. Προσπάθεια επούλωσης προβλημάτων με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, πρόσωπο από το περιβάλλον τους αλλάζει μορφή και τους προσεγγίζει ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Ευκαιρίες ανανέωσης και σημαντικών αποφάσεων. Στα επαγγελματικά, σημαντική βοήθεια για την επιτυχία του στόχου σας. Ξαφνικές εντάσεις αλλάζουν το σκηνικό με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία που τους παρακινεί σε κάτι διαφορετικό.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ευχάριστες συζητήσεις ανεβάζουν το ηθικό και προκαλούν δημιουργικές επαφές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις και αποφάσεις που ξεπερνούν εμπόδια. Αποστασιοποίηση και προβληματισμός για τις κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι είναι κατηγορηματικά αρνητικοί σε κάτι νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Ευχάριστες ειδήσεις που πιστοποιούν τις θέσεις που κρατήσατε. Στα επαγγελματικά, σημαντικές εξελίξεις που αλλάζουν. Θετικά τα οικονομικά σας δεδομένα. Μικρές εντάσεις και τεταμένες σχέσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, φόβοι και ανασφάλειες για τις εξελίξεις που περιμένουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κινήσεις και πράξεις που σας φέρνουν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Στα επαγγελματικά, τακτοποιείτε ζητήματα και λαμβάνετε απρόσμενη αναγνώριση. Βιαστικές κινήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργούν δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία με απρόσμενα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Συναρπαστικές ευκαιρίες χρειάζονται σκληρή δουλειά για επιτυχία. Στα επαγγελματικά, σημαντικές συνεργασίες με καλή επικοινωνία ευνοούν τις εξελίξεις. Αναθεώρηση και αναπροσαρμογή καταστάσεων με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι πολιορκούν το στόχο χωρίς να αφήνουν περιθώρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με αποφασιστικότητα αλλάζετε τα κακώς κείμενα της ζωής σας. Στα επαγγελματικά, μικρές αναταραχές χωρίς συνέπειες. Υπερβολικές εκφράσεις προκαλούν ανούσιες απομακρύνσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι έχουν ανάγκη για ελεύθερο φλερτ χωρίς περιορισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ενισχύετε σημαντικά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, με ομαδικότητα και σεμνότητα εκπληρώνετε τις επιθυμίες σας. Συζητήσεις και διαφωνίες που παίρνουν έκταση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθεροι, απρόσμενες κινήσεις τούς γυρίζουν στο χθες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα