Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

26.01.2022 / 8:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

Κριός Επαγγελματικά θέματα που σας είχαν απασχολήσει επανέρχονται και θα χρειαστούν έμπειρη αντιμετώπιση. Ομαδικοί στόχοι, φίλοι και ο ερωτικός σύντροφος χρειάζονται την προσοχή σας.

Ταύρος Ο κύκλος των γνωριμιών σας ή ένας φίλος μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα σε έναν επαγγελματικό στόχο. Η οικογένειά σας σάς χρειάζεται.

Δίδυμοι Επιστρέφετε σε θέματα οικονομικών και κληρονομικών ζητημάτων για να βρείτε λύσεις. Στη δουλειά προσέξτε να μη δώσετε αφορμές και να μην εξαπατηθείτε. Η επικοινωνία, οι συμφωνίες κρύβουν παγίδες.

Καρκίνος Αποφύγετε σήμερα έξοδα και προσέξτε τις οικονομικές σας κινήσεις. Θέματα που αφορούν τον σύντροφο ή μία συνεργασία επανέρχονται και πρέπει να ξαναδείτε τις συνθήκες και από την άλλη πλευρά.

Λέων Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ηλιος, δέχεται την παραπλανητική ενέργεια του Ποσειδώνα και θα πρέπει να προσέξετε οικονομικές συνεργασίες, αλλά και μυστικά που μπορεί να πληγώσουν τον σύντροφό σας.

Παρθένος Οι εργασιακές σχέσεις αλλά και υγεία σας χρειάζονται προσοχή. Ενας σύμβουλος ή συνεργάτης σάς οδηγεί σε λανθασμένες αποφάσεις.

Ζυγός Η καθημερινότητα και οι εργασιακές σχέσεις σήμερα είναι λίγο πιο δύσκολες. Προσέξτε θέματα υγείας και θωρακίστε τον εαυτό σας, τα συναισθήματά σας και συλλογικούς στόχους.

Σκορπιός O χρόνος που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο μπορεί να σταθεί αφορμή για λάθη και σχόλια στη δουλειά και την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλους.

Τοξότης Προσέξτε τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σας ειδικά με άτομα της οικογένειάς σας. Δεν έχετε σήμερα καθαρή εικόνα για να πάρετε αποφάσεις ή να συζητήσετε κάτι που σας απασχολεί.

Αιγόκερως Εκτακτα έξοδα και λάθος οικονομικές κινήσεις σάς προκαλούν πονοκέφαλο. Ο Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας ανάδρομος, για να ολοκληρώσετε και να ξαναδείτε με άλλη ματιά παλιές υποθέσεις.

Υδροχόος Οικονομικές ή συναισθηματικές ανασφάλειες και φόβοι πλήττουν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Τακτοποιήστε οικονομικά θέματα με μεγάλη προσοχή, για να μη προκαλέσετε πρόβλημα σε μία συνεργασία σας.

Ιχθύες Ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας, σήμερα ρίχνει ένα πέπλο ομίχλης και επηρεάζει την ψυχολογία σας, θέματα υγείας και εργασιακών σχέσεων ή συνθηκών. Μη δώσετε αφορμή για σχόλια στο περιβάλλον σας και φροντίστε τον εαυτό σας. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα