Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

25.01.2023 / 7:30
220228174608_zodia-1-1024x614-1024x614-1024x614-1

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Με περίσσιο πάθος προσπαθείτε να περάσετε τη γνώμη σας αλλά και τις ιδέες σας. Με μεγάλη ένταση επικοινωνείτε με τους άλλους και καταφέρνετε να γίνετε ακουστοί. Εντονος και ο συναισθηματισμός σας. Να προσέχετε να μη θεωρήσουν οι άλλοι ότι είστε επιθετικοί ως προς την επιβολή των απόψεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πνευματικά και θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό σήμερα. Ισως προβληματιστείτε από κάποιες επικοινωνίες ή από νέα που θα ακούσετε από το εξωτερικό. Νομικά ζητήματα που σας δυσκόλεψαν στο παρελθόν, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να τα λύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Στο προσκήνιο τα ερωτικά σας αλλά και τα οικονομικά, κυρίως αυτά που αφορούν στα έσοδα του συντρόφου. Οι πειρασμοί είναι πολλοί και μεγάλοι. Σχετίζονται τόσο με τα ερωτικά σας όσο και με τα οικονομικά σας. Απαγορεύεται διά ροπάλου να ενδώσετε στους ερωτικούς πειρασμούς, αλλά και στα περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα οικονομικά οφέλη από εν δυνάμει συνεργασίες είναι μεγάλα και δελεαστικά. Πριν αποδεχθείτε όμως οποιαδήποτε πρόταση, σκεφτείτε το διπλά και τριπλά. Ισως δεν είναι μακροπρόθεσμα, όσο δελεαστικά κι αν φαίνονται. Μια σχέση που έχει τελειώσει, για κάποιο λόγο θα σας απασχολήσει εκ νέου.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Τα οικονομικά του συντρόφου επί τάπητος για επανεξέταση και εύρεση λύσεων που θα συμφέρουν αμφότερες τις πλευρές. Θα βελτιώσουν τα εισοδήματα της οικογένειας και θα σας λύσουν τα χέρια μακροπρόθεσμα. Ερωτικοί και αισθησιακοί, θα πλησιάσετε το ταίρι σας και… ό,τι ήθελε προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Ενθουσιασμός και έξαψη σας έχουν καταλάβει και είστε έτοιμοι για όλα. Πριν ρισκάρετε για κάτι δελεαστικό, καλύτερα να επανεξετάσετε τι ακριβώς διακυβεύεται. Μην πάρετε ρίσκα που μπορεί να κοστίσουν. Οικογενειακές στιγμές με αγάπη και θέρμη.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Θα «ανάψουν» τα τηλέφωνα, τα φαξ, το facebook, το Ιnstagram και ό,τι άλλο επικοινωνιακό μέσο σάς διατίθεται. Θα κουραστείτε να μιλάτε, ακόμα και με ανθρώπους που είχατε να μιλήσετε πάρα πολύ καιρό. Ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι μετακομίσεις και οι κοντινές αποδράσεις

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οικονομική άνοδος, αν και δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα. Αν κάνετε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, θα διαπιστώσετε ότι τα έχετε πάει σχετικά καλά. Βέβαια, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Επιτυχία σε υλικά αγαθά και ένας ζηλευτός τραπεζικός λογαριασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η ένταση και το πάθος με τα οποία υποστηρίζετε τις θέσεις σας είναι αξιοζήλευτα, όμως δημιουργούν ένα αίσθημα έντασης στους συνομιλητές σας. Αν δεν θέλετε να σας περάσουν για επιθετικούς, χαμηλώστε τους τόνους και διεκδικήστε λίγο πιο ψύχραιμα αυτά που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μια έφεση προς τα πνευματικά θέματα σήμερα θα σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται με τη μεταφυσική. Θα αποκομίσετε πολλά οφέλη μιλώντας μαζί τους και θα μάθετε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Καλή διάθεση και εξαιρετική ψυχολογία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ανάμεσα σε φίλους και παρέες θα βρεθείτε σήμερα. Θα ανταλλάξετε ιδέες, θα πάρετε και θα δώσετε αγάπη. Ενας κοινός σκοπός θα σας ενώσει με ένα πλήθος ομοϊδεατών κι αυτό είναι κάτι που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην αρνηθείτε να βοηθήσετε φίλους που το έχουν ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Η δημιουργική σας φαντασία δίνει λύσεις σε επαγγελματικά προβλήματα, εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχουν. Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο ούτε από τους ανταγωνιστές σας, κάτι που θα κάνει το όνομά σας να λάμπει με «χρυσά γράμματα» στις μαρκίζες των εταιριών με τις οποίες συνεργάζεστε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα