Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 22 Μαΐου

22.05.2021 / 10:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Για αργότερα θα αφήσετε κάποια προσωπικά σας θέματα, μιας και ακόμη οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει. Δώστε παραπάνω βάρος στην εργασία και στα γενικότερα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Εκπλήξεις έχει αυτή η εβδομάδα για το ζώδιό σας, καθώς κάποιοι παλιοί σας γνώριμοι θα έρθουν κοντά σας. Μέσα σε αυτούς θα υπάρχει και κάποιος που έχει για εσάς ερωτικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Αυτά που σας συμβαίνουν σας κάνουν και αισθάνεστε καλά, τελικά. Είστε σε μια εξαιρετική φάση της ζωής σας που μπορείτε να ισορροπήσετε την καριέρα με τα προσωπικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Τα άστρα σάς δίνουν τις καλύτερές τους όψεις για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα οικονομικά και στα ερωτικά σας θέματα, που έχουν μείνει στάσιμα το τελευταίο διάστημα.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με τόσο πολλά που έχετε στο μυαλό σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να μιλήσετε και με τον άνθρωπό σας, έτσι ώστε να βρείτε και τους κοινούς κώδικες για το από εδώ και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αυτό που σας αρέσει, πιθανόν και να μην μπορεί στο τώρα να το υποστηρίξει το ταίρι σας. Οι μέρες θα φέρουν όμως και κάποιες θετικές συζητήσεις, που θα βρείτε τελικά την ισορροπία σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μη ζηλεύετε. Τώρα ο Ερμής είναι ακόμη ορθός, μπορείτε να δράσετε και να διορθώσετε καταστάσεις με το άτομο που αγαπάτε. Μερικοί θα δεχτείτε και αναπάντεχες επισκέψεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Από όλα αυτά που εισπράττετε από τον άνθρωπό σας, τα πιο πολλά μάλλον σας δυσαρεστούν. Καλείστε να μιλήσετε άμεσα και να δηλώσετε τι μπορεί πια στο μεταξύ σας να βελτιωθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε πολύ περισσότερο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Υπάρχουν οι πιο κατάλληλες συνθήκες στο τώρα, όπου μπορείτε να έρθετε και πιο κοντά αισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Κάποια χρήματα που περιμένετε θα έρθουν πιο νωρίς, και κάπως έτσι θα μπορέσετε να λύσετε κάποια πάγιά σας προβλήματα από το παρελθόν. Σε δεύτερο τόνο σάς περιμένει ένα μεγάλο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να τα ξαναβρείτε και πάλι με το σύντροφό σας. Δεν θα χρειαστεί ωστόσο να περιμένετε πολύ, καθώς από τον Ιούνιο θα σας αναζητήσει.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μη φοβηθείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να πείτε ό,τι σας ενοχλεί στον άνθρωπό σας. Είναι και ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να κλείσετε όλες τις μεταξύ σας διαφορές.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα