Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20 Μαίου

20.05.2023 / 8:15
zodia-3

ΚΡΙΟΣ: Θα σας κρατήσουν απασχολημένους τόσο η ακίνητη περιουσία σας όσο και τα οικονομικά σας, που σκαμπανεβάζουν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκπλήσσεστε κι εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα ξαφνικά γεγονότα που προκύπτουν. Ομορφα και ισορροπημένα, με αισιοδοξία και ευελιξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διάθεσή σας περνάει από την κατάθλιψη στην αισιοδοξία. Αυτό είναι αρκετά κουραστικό και δημιουργεί γκρίνιες. Γίνεστε λίγο περισσότερο επιθετικοί από το κανονικό, γι’ αυτό έχετε το νου σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρκετές οι κοινωνικές σας επαφές που σας δίνουν χαρά. Να έχετε το νου σας, γιατί μπορεί να εμφανιστούν άτομα που έχετε απομακρύνει απ’ τη ζωή σας και ίσως σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΛΕΩΝ: Εκεί που δεν το περιμένατε, έρχεται η επαγγελματική καταξίωση. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας, όλοι έρχονται σε σας για βοήθεια και συμβουλές. Μπορείτε να νιώθετε υπερήφανοι. Τα καταφέρατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρόλο που η καθημερινότητά σας κυλά ομαλά, εσείς διακατέχεστε από μια ακατανίκητη τάση φυγής. Ισως θα μπορούσατε να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής. Θα βοηθήσει πολύ στη χαμηλή αισιοδοξία σας.

ΖΥΓΟΣ: Νέα πρόσωπα προκαλούν τη λίμπιντό σας και σας εξάπτουν τόσο το ενδιαφέρον όσο και την ερωτική φαντασία. Να προσέξετε αν είστε σε μια σταθερή σχέση, γιατί το ρίσκο είναι αρκετά μεγάλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνάπτονται συμφωνίες που θέλατε εδώ και καιρό. Θετικές οι συνθήκες για νέες συνεργασίες. Προκύπτουν σχέσεις από το πουθενά και μια γενική ανανέωση στο καθημερινό σας πάρε-δώσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είτε ο χώρος της εργασίας σας ανανεώνεται είτε εσείς, εργάζεστε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Μικρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πάρετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Αν δεν έχετε δικά σας παιδιά, ίσως ξαφνικά αποφασίσετε να αποκτήσετε. Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές γι’ αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξαφνικές αλλαγές και γεγονότα στον οικογενειακό σας περίγυρο αναστατώνουν την καθημερινότητά σας και σας καλούν να συμβάλετε στη διευθέτηση των προβλημάτων που προκαλούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επικοινωνίες σας, εκτός από τις χρήσιμες πληροφορίες που θα σας τροφοδοτήσουν, μπορεί να αποδειχθούν και προσοδοφόρες. Εκμεταλλευθείτε τις γνώσεις σας στην προηγμένη τεχνολογία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα