Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 07 Μαΐου

07.05.2022 / 13:46
zodia

Τα ζώδια από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr

Κριός Η αυτοπεποίθηση και η ενεργητικότητά σας σας δίνουν πίσω τη χαμένη σας αρμονία. Ολα όσα νιώθετε μπορούν να εκφραστούν με τον πιο γόνιμο και τρυφερό τρόπο.

Ταύρος Η οικογένειά σας και το σπίτι θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Μαζί με την οικογένεια και καλούς φίλους θα περάσετε όμορφες στιγμές και θα νιώσετε γλυκά συναισθήματα.

Δίδυμοι Από το μεσημέρι του Σαββάτου αρχίζετε να νιώθετε πολύ καλύτερα και ξαναβρίσκετε τον καλό εαυτό σας, επικοινωνείτε, συζητάτε, ταξιδεύετε, συναντιέστε και αφήνεστε στη ροή να χαρείτε μαζί με τους γύρω σας.

Καρκίνος Ο Ηλιος σε αρμονία με τον Αρη ενεργοποιεί τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα ανθρώπων ή σε μια παρέα με κοινά οράματα και όνειρα. Ευνοούνται τα μελλοντικά σας σχέδια, ακόμα και ο σχεδιασμός ενός μεγάλου ταξιδιού ή μιας συμφωνίας. Θα κάνετε έξοδα για την οικογένειά σας, αλλά και έξοδα που ίσως να μη χρειάζονται, απλώς για να περάσετε όμορφα.


Λέων Με τη Σελήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου και όλη την Κυριακή στο δικό σας ζώδιο μπορείτε να λάμψετε, να γίνετε πολύ δημοφιλείς και ακόμα περισσότερο αγαπητοί σε ένα ευρύ περιβάλλον, να χαρείτε, να ερωτευτείτε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε. Μυστικά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια και οποιαδήποτε κίνηση κάνετε με θετική πρόθεση θα ανταμειφθεί, τουλάχιστον ως το μεσημέρι της Κυριακής, όχι αργότερα.

Παρθένος Με τον σύντροφό σας, έναν σημαντικό σύμβουλο και συνοδοιπόρο για τη ζωή σας μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον και ένα πλάνο για να τα πραγματοποιήσετε. Ενα ταξίδι, μία συμφωνία, ακόμα και απλώς το να περάσετε στιγμές με τον δικό σας άνθρωπο θα είναι ό,τι καλύτερο για το Σαββατοκύριακο.

Ζυγός Κάποιοι από σας το Σαββατοκύριακο θα έχετε το μυαλό σας σε οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, καθώς και σε αυτές που πρέπει να τακτοποιηθούν στην εφορία ή στην τράπεζα. Από το μεσημέρι του Σαββάτου και μέχρι το πρωί της Κυριακής οι φίλοι σας θα σας δώσουν τη χαρά και τη λάμψη που χρειάζεστε.

Σκορπιός Στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας περίγυρο λάμπετε, κι αυτό ίσως είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να προβληθείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο ανθρώπων και να δείξετε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας. Με τον ερωτικό σας σύντροφο ζείτε όμορφες στιγμές.

Τοξότης Η Σελήνη από το μεσημέρι του Σαββάτου ευνοεί όλα τα σχέδιά σας. Θα έχετε πάλι πεποίθηση, θα κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και θα σχεδιάσετε ένα πλάνο ζωής που θα μπορέσει να καρποφορήσει. Ταξίδια, συμφωνίες και κάθε μορφή επικοινωνίας ευνοούνται.

Αιγόκερως Υπάρχει ανάγκη να αποτραβηχτείτε λίγο από την πολυκοσμία, από τις πολλές υποχρεώσεις, να ηρεμήσετε και να ακούσετε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και λαχταράτε. Ο ερωτισμός και τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά και μπορούν να φέρουν μία μεταμόρφωση και μία αναγέννηση αρκεί να εκφραστείτε.

Υδροχόος Από το μεσημέρι του Σαββάτου ο ερωτικός σύντροφος ή ένας σημαντικός συνεργάτης θα σας απασχολήσουν. Σημαντικό να ξαναβρείτε την αρμονία στις σχέσεις σας με σημαντικούς άλλους ανθρώπους της ζωής σας. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής αυτό θα είναι πιο εύκολο. Αργότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσοχή για να κρατηθούν οι ισορροπίες.

Ιχθύες Η υγεία και η ευεξία σας θα σας απασχολήσουν. Η σωματική άσκηση, η καλή διατροφή, η αλλαγή της καθημερινότητάς σας μέσα από κάτι που σας αρέσει -ένα χόμπι, μία δημιουργική ασχολία- θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε. Κάθε μορφή επικοινωνίας, ακόμα και μία μικρή εξόρμηση στην εξοχή, ευνοούνται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα