Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου

05.05.2022 / 8:38
zodia-3

Κριός   Η σημασία της δημιουργικότητας μαζί με φίλους και νέες γνωριμίες μπορεί να σας αποδώσει πολύ σημαντικούς καρπούς και να σας φέρει μια έκπληξη. Η Σελήνη από σήμερα τονίζει την ανάγκη να φροντίσετε την οικογένεια και το σπίτι σας, να νιώσετε πώς ξαναγυρνάτε στις ρίζες σας.

Ταύρος  Η συνάντηση του Ηλιου και του Ουρανού γίνεται στο δικό σας ζώδιο και η ανάγκη για αλλαγές είναι πιο δυνατή από ποτέ. Αλλαγές που επηρεάζουν την καριέρα, το σπίτι, την οικογένειά σας, εσάς τους ίδιους. Η Σελήνη από σήμερα θα τονίσει την επικοινωνία και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς.

Δίδυμοι  Η σύνοδος Ηλιου-Ουρανού φέρνει μια μυστική συνάντηση ή ένα μήνυμα από το παρελθόν που δεν περιμένατε. Είναι ευκαιρία να ανακαλύψετε μυστικά συναισθήματα και κρυμμένα ταλέντα και να τα εκφράσετε με τον δικό σας τρόπο. Στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή, έξοδα για την οικογένεια και το σπίτι μάλλον είναι στο πρόγραμμα.

Καρκίνος   Η Σελήνη από σήμερα στο ζώδιό σας έλκει τα βλέμματα και την προσοχή πάνω σας. Είστε πιο συναισθηματικοί, πιο ευαίσθητοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε και την οικογένειά σας και τα συναισθήματα εναλλάσσονται. Ηλιος και Ουρανός μαζί σας βοηθούν στη συλλογική δουλειά και τους ομαδικούς στόχους μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας και των φίλων.

Λέων   Μία ιδιαίτερη μέρα σήμερα για το δικό σας ζώδιο καθώς ο Ηλιος, δικός σας κυβερνήτης, ενώνεται με τον Ουρανό και προκαλεί εκπλήξεις και αναπάντεχα γεγονότα στον επαγγελματικό, κοινωνικό τομέα και στις συνεργασίες. Μία σημαντική σχέση προκαλεί έντονα συναισθήματα.

Παρθένος   Μία ευκαιρία έρχεται από έναν καινούργιο κύκλο ανθρώπων, ακόμα και από μία άλλη χώρα. Επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις και συμφωνίες μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας προς το καλύτερο, αρκεί να ακολουθήσετε τις αλλαγές και τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Οι φίλοι και οι ομαδικοί στόχοι πρωταγωνιστούν.

Ζυγός   Επαγγελματική και κοινωνική στόχοι σας απασχολούν και θα πρέπει να δεχτείτε κάθε πρόσκληση ή πρόκληση να δείξετε τη χαρισματικότητα και τα ταλέντα σας στους γύρω σας. Οικονομικές κληρονομικές και φορολογικές υποθέσεις αλλάζουν τα δεδομένα.

Σκορπιός  Το συνειδητοποιείτε τα τελευταία χρόνια και θα το συνειδητοποιήσετε και τώρα πως οι μακροχρόνιες σχέσεις, οι προσωπικές αλλά και οι επαγγελματικές, αλλάζουν, κρύβουν εκπλήξεις, ευκαιρίες, αλλά και ανατροπές. Η ευκαιρία έρχεται μέσα από την ερωτική σας ζωή και τη δημιουργία που κρύβεται στα ταλέντα σας.

Τοξότης  Η καθημερινότητά σας αλλάζει και σας εκπλήσσει και οι εργασιακές σχέσεις κρύβουν απρόσμενες συναντήσεις και αλλαγές. Ο ερωτισμός σας στα ύψη ενώ οι πιο λογικοί θα ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια.

Αιγόκερως   Η δημιουργικότητά σας, τα ταλέντα σας οι ικανότητές σας για να επενδύσετε σε μια δική σας δουλειά είναι στο αποκορύφωμα αυτές τις ημέρες και κρύβουν ευκαιρίες, έμπνευση και εκπλήξεις. Ο ερωτικός σύντροφος ή μια απρόσμενη συνάντηση σας συνεπαίρνει.

Υδροχόος  Θέματα της οικογένειας αλλά και ο σύντροφός σας σας απασχολούν και θα πρέπει να ενεργήσετε, να δραστηριοποιηθείτε για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις. Θέματα με υπηρεσίες αλλά και οι εργασιακές σχέσεις μπορούν από σήμερα να σας δώσουν μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

Ιχθύες  Η Σελήνη από σήμερα ευνοεί τη δημιουργικότητά σας, τη γοητεία σας και σας ωθεί να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής και να εκφραστείτε μέσα από τον έρωτα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μία σημαντική επικοινωνία, ακόμα και μία απρόβλεπτη συνάντηση σας εκπλήσσει ευχάριστα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα