Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου

27.05.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν θα πρέπει και τη νέα σεζόν να συνεχίσετε να ασχολείστε με άτομα που δεν είναι συμβατά με τα «θέλω» σας, είτε αυτά αφορούν τον κοινωνικό είτε τον εργασιακό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι όροι σας οι λογικοί και τα συναισθηματικά σας αιτούμενα πλέον θα γίνουν πλήρως αποδεκτά από τον άνθρωπο που αγαπάτε και τον τελευταίο καιρό, ίσως και χρόνια, μπαίνει και βγαίνει στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σαφώς και εσείς έχετε όλα τα προνόμια, καθώς εγκαινιάζετε το καλοκαίρι. Ερωτας διαρκείας με μοιραίο χαρακτήρα θα σας διορθώσει τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Θα σας απασχολήσει μόνο θετικά ο τομέας της προσωπικής σας ζωής, καθώς οι εξηγήσεις που έχετε ζητήσει από το άτομο που έχετε ερωτευτεί θα σας καλύψουν και να θα κάνετε μια νέα αρχή.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Με τον ανάδρομο Ερμή να σας βάζει σε σκέψεις για το πώς θα εξελίξετε καλύτερα συνολικά την καθημερινότητά σας, εσείς θα λάβετε εξομολογήσεις από εκεί που ούτε καν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μέσα στην εργασία σας θα έχετε πολλές καινούργιες προτάσεις που θα σας δελεάσουν. Οπως και να είναι τα πράματα, εσείς σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η αξία σας δεν είναι υπό συζήτηση. Ξέρετε τι θέλετε και πώς το θέλετε! Αυτός που σας έχει ερωτευτεί με τον δικό του τρόπο, θα σας ψάξει λίαν συντόμως για να του δώσετε μια δεύτερη-τρίτη… ευκαιρία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Αυτόν που έχετε έννοια θα τον δείτε ή θα του μιλήσετε μέσα στην πρώτη εβδομάδα του καλοκαιριού! Εχουν γίνει πολλές και σημαντικές αλλαγές στη ζωή του, που τώρα πια μπορεί να σας χωρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Χρειάζεται να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και να ξεκαθαρίσετε εκεί που πρέπει (γνωστοί – φίλοι – αγαπημένος) τα «θέλω» σας. Είναι ο μόνος τρόπος για να έρθουν οι ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Μπορεί να έχετε μπερδευτεί με τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές δράσεις κάποιου, αλλά όλο αυτό από τα μέσα του Ιουνίου τελειώνει. Εσείς θα είστε ζευγάρι επίσημο, χωρίς άλλες καθυστερήσεις και εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Με τον Ηλιο στον συγγενικό Δίδυμο, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικά διλήμματα για την ερωτική σας σχέση. Παρελθόν και παρόν σάς κάνουν άκρως δελεαστικές προτάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε αποφασισμένοι να δώσετε χρόνο στον καλό σας εαυτό και να λάβετε αποφάσεις μόνιμες. Τουλάχιστον μη χαθείτε μόνο μέσα σε αυτά που αίολα σας τάζουν, για να καλύψετε κάποιου τις ανασφάλειες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα