Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

28.01.2022 / 9:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia-3

Κριός  Μια συμφωνία ή μια σημαντική επικοινωνία μπορεί να σας δώσει ευκαιρίες σταθεροποίησης και αναγνώρισης στην καριέρα σας. Η Σελήνη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να σχεδιάσετε σεμινάρια, νέες γνώσεις και ταξίδια.

Ταύρος  Σήμερα μπορείτε με λογική, σχέδιο και πρόγραμμα να βάλετε στόχους, οικονομικούς και επαγγελματικούς, που να είναι προσιτοί και υλοποιήσιμοι. Τελευταία μέρα και τελευταία ευκαιρία για αναθεώρηση ή επανασύνδεση.

Δίδυμοι  Μπορείτε με λογική και κάποιους μικρούς συμβιβασμούς να βρείτε τη «χρυσή τομή» ανάμεσα σε σας, τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Το βράδυ υπάρχει τάση για λάθη.

Καρκίνος  Η διάθεση της μέρας ευνοεί την ανάληψη ευθυνών, την οργάνωση και τακτοποίηση υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων σε δημόσιες υπηρεσίες, στο χώρο της εργασίας, ακόμα και σε οικονομικά ζητήματα.  

Λέων   Η έμπνευση και η δημιουργικότητα μπορούν να απογειώσουν την καθημερινότητά σας. Ακόμα και μέσα από ένα χόμπι και την τέχνη μπορείτε να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Ζείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Προσέξτε μόνο το βράδυ μήπως από ανασφάλεια πληγώσετε ή πληγωθείτε.

Παρθένος   Αξιοποιήστε την αρχή της ημέρας για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και οικογενειακές υποχρεώσεις. Μετά το απόγευμα προβληματίζεστε με την οικογένεια ή τον σύντροφό σας.

Ζυγός   Η εξωστρέφεια και η επικοινωνία με τους γύρω σας και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και διεξόδους. Οσο προχωράει η μέρα πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Φροντίστε την υγεία σας.

Σκορπιός  Θα είναι πιο εύκολο να βγείτε κερδισμένοι με συμβιβαστικές λύσεις και τη λογική. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν και είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν χρειάζονται, ακόμα και να παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας.  

Τοξότης  Ξεκινήστε τη μέρα με ένα καλό πρόγραμμα. Σήμερα θα αντιδράτε πιο συναισθηματικά και κάποιες φορές αυτό δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Φροντίστε θέματα με την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Αιγόκερως   Θα χρειαστεί να κρατήσετε μυστικά τα συναισθήματα και τα σχέδιά σας. Αυτές τις ημέρες συνειδητοποιείτε και παίρνετε πληροφορίες για σχέδια που ξεκίνησαν εδώ και καιρό. Να είστε προετοιμασμένοι για αποκαλύψεις.

Υδροχόος   Υπάρχουν πολλά μυστικά αλλά και ανίσχυρο παρασκήνιο που ακόμα δεν γνωρίζετε. Προσέξτε πού μιλάτε και ποιους εμπιστεύεστε, γιατί σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις. Φροντίστε θέματα υγείας και κυρίως την ψυχολογία σας. Φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν μέχρι ένα σημείο.

Ιχθύες   Οργανώστε καλύτερα από την αρχή της ημέρας επαγγελματικά σχέδια και εργαστείτε σκληρά, χρησιμοποιώντας την έμπνευση, αλλά και την πρακτικότητα, για να προβάλετε τη δουλειά σας. Αν αφεθείτε, είναι πιθανόν να δώσετε λάθος εντυπώσεις και να μελαγχολήσετε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα