Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου

09.07.2021 / 8:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Υπάρχουν κάποια ζητήματα με το παρόν σας, που ακόμη δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε την αισθηματική σας ζωή με κάποιον που ήδη έχει εκφράσει τις σχετικές του προθέσεις.

 ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Πολλές και μπερδεμένες είναι οι σκέψεις σας γύρω από έναν νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή σας και το μόνο που θέλει είναι να κατακτήσει το συντομότερο δυνατό την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν περνάτε και πολύ καλά αυτήν την εποχή με τον σύντροφ;o σας. Αυτό όμως δεν είναι και κάτι που σας εκφράζει, άρα μιλήστε και μαζί βρείτε τις σωστές πρακτικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Οι συνεχείς λεκτικές κόντρες με τον άνθρωπό σας μάλλον δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο δεσμό σας. Για ακόμη μια φορά, χρειάζεται να δείτε το παρελθόν και των δυο σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Κάποιες καταστάσεις μέσα στη ζωή και την καθημερινότητα του προσώπου που αγαπάτε επιτέλους θα βρουν τη λύση τους. Τώρα μπορείτε και οι δύο να κάνετε έναν πιο σωστό προγραμματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Θα χρειαστεί να γίνετε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε από τον σύντροφό σας. Είναι και ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσει ομαλά και θετικά αυτή η τόσο δύσκολη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν σας είναι και η πιο πολύτιμή σας πια προίκα, έτσι ώστε τώρα στους γύρω σας πειρασμούς να μπορέσετε να έχετε και τη σωστή τελική απόφαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είναι νωρίς ακόμη μέσα από αυτή τη φρέσκια γνωριμία για να βγάλετε τα ασφαλή σας συμπεράσματα. Τώρα πρέπει να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο, έτσι ώστε να δείτε και την προσωπικότητα της άλλης πλευράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μη δένετε τον εαυτό σας με άτομα που έχουν δείξει πολλές φορές ότι δεν μπορούν να σας δουν σοβαρά στον ερωτικό τομέα. Εστιάστε πολύ περισσότερο λοιπόν σε εργασία και κοινωνική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Θα πρέπει σίγουρα να είστε άκρως προσεχτικοί με άτομα που κινούνται στους κύκλους σας και που μάλλον σας βλέπουν άκρως ανταγωνιστικά. Ενα ταξίδι θα προκύψει τις επόμενες ημέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αδιαφορήστε για άτομα που έρχονται και πάλι από το παρελθόν σας και θέλουν μια εύκολη επανασύνδεση. Αλλωστε, οι περισσότεροι από εσάς έχουν ήδη δημιουργήσει κάτι καλύτερο πια.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτός που σας θέλει, και το ξέρετε, ακόμη δεν έχει βρει τις σωστές λύσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε εσείς οι δύο να γίνετε ένα κανονικό και επίσημο ζευγάρι. Αυτό από το τέλος του Ιουλίου, αυτό αλλάζει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα