Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου

31.01.2021 / 9:28
zodia-3

Με ανάδρομο Ερμή εισέρχεται ο Φεβρουάριος, κάτι που θα φέρει καταλυτικές αλλαγές σε όλον τον κόσμο των ζωδίων. Στα εργασιακά-οικονομικά θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε όσους τις έχουν αναζητήσει. Συναισθηματικές εξελίξεις, επίσης, για δεσμευμένους και ελεύθερους, που θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα!

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04
Επιτυχημένες επικοινωνίες

Η ενέργειά σας είναι τόσο ανεβασμένη που αυτό που θέλετε είναι να πάτε πίσω στο πρόσφατο παρελθόν σας και να δώσετε μια ακόμη μάχη επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05
Ευκαιρίες

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Φεβρουαρίου θα έχετε μια νέα προσέγγιση από κάποιον πιο παλιό σας σύντροφο, που δείχνει ότι θέλει να κάνει μια διαφορετική πρόταση, που σίγουρα θα σας αφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06
Απολαβές

Εσείς μπορεί να έχετε την καλύτερη διάθεση και σκέψη για τον άνθρωπό σας και το κοινό σας μέλλον, αλλά θα πρέπει και να δείτε πια με μια πιο σοβαρή ματιά και το τι ζητάει και αυτός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07
Νέος έρωτας

Η οικονομική άνεση και οι ευκαιρίες που έρχονται από τις παλιότερες δράσεις σίγουρα σας έχουν κάνει πια να σκέφτεστε να πάτε και την προσωπική σας ζωή ένα βήμα πιο κάτω.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08
Αποφάσεις

Τα άστρα σάς κοιτούν και ήδη το αισθάνεστε. Είστε μαγνήτης για νέο κόσμο αλλά και κάποιον που παλιότερα είχατε ζήσει ερωτικές στιγμές, ίσως και μοιραίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09
Αποκαλύψεις μυστικών

Αυτό που σας έχει μείνει είναι μόνο κάποιες αναμνήσεις από το παρελθόν και μια πληγωμένη καρδιά. Ανεβάστε τους ρυθμούς και απολαύστε τη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10
Εξομολογήσεις συναισθημάτων

Σίγουρα έχει καταλάβει τι ζητάτε και από την ερχόμενη εβδομάδα θα έχετε μια πιο αναλυτική συζήτηση γύρω από μια επανασύνδεση, αλλά αυτή τη φορά υπό νέους όρους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Δωρεά

Η δωρεά αγάπης και φροντίδας προς τον άνθρωπό σας είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Επανενώσεις

Μέσα στους κοινωνικούς σας κύκλους κινούνται άτομα που σας έχουν βάλει στο ερωτικό τους στόχαστρο εβδομάδες τώρα και έχουν διάθεση να σας αποκαλυφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01
Μπερδεμένοι

Είστε πιο μπερδεμένοι από ποτέ στα αισθηματικά σας. Τώρα που είστε μόνοι ή προσφάτως χωρισμένοι οι περισσότεροι, μπορείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά για το τι πρέπει να κάνετε ή να μην κάνετε από εδώ και μετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02
Καινούργια ζευγάρια

Από σήμερα κιόλας να περιμένετε επικοινωνίες και μια σειρά από διπλωματικές προσεγγίσεις από κάποιον πιο παλιό σας γνώριμο, που θέλει να σας μιλήσει για συναισθήματα παλιά και νεότερα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03
Ανακωχή στα ζευγάρια

Εχετε το πάνω χέρι σε ερωτικές καταστάσεις και άτομα που έχουν ήδη δηλώσει ότι ζητούν να σας κάνουν ταίρι τους. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα δεχτείτε και πιέσεις για να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα